Simona Pătruleasa dezvăluie secretul frumuseţii eterne

romanian starZeiţa Afrodita avea propriile ritualuri de înfrumuseţare, însă femeia modernă de astăzi, supusă zilnic încercărilor cotidiene, peste care trebuie să treacă cu brio, este nevoită să caute constant noi metode de a-şi păstra pielea strălucitoare şi luminoasă, că în tinereţe. Graţie tehnologiilor de ultima generaţie, industria estetică şi a spa-ului medical este într-o continuă ascensiune, prezentând de fiecare dată noi tehnici revoluţionare de reîntinerire, care sunt integrate cu succes în rutină normală a femeii moderne.

Viitorul sună bine şi arata veşnic tânăr! În „Era Glamour”, aşa cum este denumită de către un cercetător american, atenţia este îndreptată către procedurile minim-invazive care pot minimiza efectele îmbătrânirii. Această necesitate, de fapt, a omului modern a dus la o creştere semnificativă a progreselor tehnologice şi a tipologiei de tratamente oferite, clasând medicina estetică în rândul subspecialitatilor, cu un spectru complex de cunoştinţe şi competente procedurale.

Mai mult decât atât, statisticile arată o scădere de aproape 30% a operaţiilor estetice, fiind preferate, în schimb, tratamentele estetice minim-invazive, în special cele injectabile, care acţionează eficient atât asupra semenelor superficiale de îmbătrânire, cât şi asupra celor profunde chiar de la prima folosire. Desigur, durerea este minimă, iar rezultatul este vizibil imediat.

tratament RedensityÎn general, ritualul de întreţinere al unei femei este compus din produsele de curăţare şi hidratare, nepreţuitul exfoliant şi somnul de frumuseţe, însă într-o eră în care stresul, oboseala, mâncarea nesănătoasă, fumatul, machiajul şi mulţi alţi factori devin înşişi o rutină, tratamentele estetice devin singura sursă sigură de tinereţe. De cele mai multe ori, construirea unor ritualuri bazate pe produse cosmetice se dovedeşte a fi o alegere extrem de costisitoare şi ineficientă, pe termen lung, întrucât majoritatea cremelor şi a loţiunilor acţionează doar la suprafaţă şi pe termen scurt, rezultatele fiind aproape inexistente. Industria estetică, fiind într-o continuă dezvoltare, oferă de fiecare dată noi tehnici revoluţionare, al căror raport calitate-pret-rezistenta este superior produselor cosmetice. În prezent, consumatorii urmăresc o investiţie optimă, justificată concret de un rezultat maxim, care să satifaca nevoia acestora pe termen lung, de aici şi revoluţia în industria estetică, ce propune în prezent tratamente miraculoase care redau tinereţea de altă dată.

„Nu credeam în tratamente minim invazive şi, mai ales, nu mă aşteptam să văd rezultatele imediat. Într-adevăr revoluţia din industria estetică a scos la iveală tratamente extraordinare, de care ne putem bucura chiar şi la noi în ţară. La Clinica Fazzada am descoperit că o piele mai bine hidratata, mult mai fermă şi mai luminoasă se poate obţine în doar 30 de minute, fără dureri, graţie tratamentului Redensity. Între cremele costisitoare pe care trebuie să le aplici în fiecare dimineaţă şi seara în mod constant, prefer să aleg un astfel de tratament, care pe lângă costul mult mai avantajos, acţionează în profunzime şi îşi menţine efectul între 6 şi 12 luni, iar rezultatul este vizibil încă de la prima utilizare, datorită formulei speciale cu o concentraţie ideală de acid hialuronic, care rehidrateaza şi redensifica pielea”, a declarat Simona Pătruleasa.

Revoluţionarul tratament destinat eliminării imperfecţiunile feței, Redensity, acţionează eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima folosire. Conceptul care stă la baza acestui produs este combinarea eficenta a mesoterapiei cu filerele de acid hialuronic, rezultatul fiind redensificarea şi refacerea capacităţii naturale a pielii din zona fetei, gâtului şi decolteului de a reflecta lumina. Odată cu Redensity se deschide o nouă categorie de tratamente şi proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii.

Tratamentul este ideal pentru un ten obosit, fără tonus şi strălucire, dar şi pentru riduri şi linii fine. Procedură este eficientă atât pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau în cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic şi au nevoie de o rejuvenare globală a pielii. O şedinţă de injectare durează între 15 şi 30 de minute. Injectarea se face în 3 şedinţe la interval de 3 săptămâni, iar efectul de lungă durată al REDENSITY creşte odată cu numărul de şedinţe, tratamentul fiind recomandat de două ori pe an.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.