BioGreens – combustibilul 100% natural al organismului omului modern

green farm

Oximoronul „tinereţe fără bătrâneţe” nu mai este de mult o sintagmă din basme, astăzi este unul dintre motto-urile alegerilor din sfera beauty&health. Compania Zenyth Pharmaceuticals lansează BioGreens, un super-aliment vegan bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. Andreea Marin şi BioGreens vă propun să descoperiţi noul trend în materie de nutriţie: Super-Alimentele cu Super-Puteri!

BioGreens este un produs inovator, cu o formulă complexă – primul „green“ de pe piaţa românească în care sunt puşi la un loc germenii şi lăstarii cu algele, spirulina şi Chlorella. Produsul constituie o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre şi enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compoziţia sa, precum: iarba de grâu, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grâu, de broccoli şi orz, acerola. Aceste ingrediente sunt şi preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi şi sucurile din aceste plante într-un adevărat aliat în dieta femeii moderne.

„Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii. Vă recomand cu căldură produsul BioGreens!“, explica Andreea Marin, susţinătoarea campaniei lansate de Zenyth.

Super-alimente pentru o dietă perfectă
Super-alimentele sunt ingredientul-cheie pentru o alimentaţie perfectă. Conceptul de super-alimente este binecunoscut de adepţii dietelor raw, însă nu este străin nici consumatorilor de rând. Beneficiile consumului sunt numeroase, cum ar fi: creşterea calităţii vieţii, reducerea riscului de boli cronice, o siluetă slim, reducerea riscului de cancer, întărirea imunităţii, scăderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului.
Este cunoscut faptul că un consum continuu de carne şi alimente rafinate, asociat cu stagnarea toxinelor în organism, creează un mediu acid, care favorizează apariţia celor mai diverse afecţiuni. Deşi corpul uman este reglat automat de mecanismele sale, echilibrul acido-bazic poate fi dereglat şi de alţi factori externi, precum alimentaţia bogată în produse de origine animală, în alimentele rafinate, dezechilibrele hormonale, somnul insuficient şi chiar xenobioticele care intră în corp. Odată cu aceste dezechilibre ale balanţei pH-ului din organism, acesta este predispus la apariţia diferitelor afecţiuni infecţioase sau inflamatorii.

Datorită compuşilor săi, BioGreens este un cocktail de nutrienţi naturali, concentraţi, care au un rol semnificativ în procesul de alcanizare al organismului uman, ajutând astfel în combaterea acidităţii din organism şi în reglarea echilibrului acido-bazic. Acest lucru a fost demonstrat în cadrul unui studiu clinic propriu Zenyth: 80% dintre cei care au urmat o cură de BioGreens au observat creşterea alcalinizării plasmei (*studiu clinic propriu, cu o durată de 2 luni, pe două populaţii heterogene).

Scapă de astenia de primăvară cu super-alimente verzi
Cine s-ar fi gândit că firele de iarbă de grâu conţin cantităţi mari de nutrienţi, precum: calciu, fier, magneziu, aminoacizi, vitamina A, C şi E, antioxidanţi? Prin conţinutul ridicat de vitamine şi minerale, super-alimentele verzi sunt o soluţie şi pentru combaterea anemiei, oboselii, asteniei de primăvară. Beneficiile consumului de super-alimente sunt cunoscute începând cu anii 1930, astăzi tehnologia avansată ţine pasul cu ritmul nostru alert de viaţă şi ne oferă alimente miraculoase sub formă de pudră sau capsule!

BioGreens: Energizare * Detoxifiere * Alcalinizare
În toate formele sale, capsule sau pudră, Bigreens este un adevărat elixir al tinereţii fără bătrâneţe care conţine grâu verde, spirulina, chlorella, orz verde, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz şi acerola sau, pe scurt spus, un cocktail de super-alimente! Suplimentul alimentar Biogreens are la baza alimente verzi ce conţin elemente nutritive uşor absorbite de organism, fiind recomandat celor care îşi doresc un plus de energie, protecţie antioxidantă şi imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, dar şi pentru vegetarienii şi veganii care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive.

Iată câteva dintre beneficiile miraculoase ale compuşilor BioGreens:
• Renumit pentru capacitatea de alcalinizare şi eliminare a toxinelor din sânge, grâul verde este un “super-erou” în orice dietă de detoxifiere.
• Ştiaţi că orzul verde este o sursă mai bună de calciu decât laptele de vacă şi previne anemia?
• Dar că Chlorella îmbunătăţeşte sistemul imunitar şi ajută digestia?
• Cercetătorii ne spun că spirulina are acţiune hepatoprotectoare, în timp ce mentă stimulează sistemul nervos şi îmbunătățește starea de spirit.
• Germenii de orz, de broccoli şi de grâu sunt consideraţi bune surse de fibre, dar şi de aminoacizi. O super-calitate a acestora este şi faptul că au efecte protectoare împotriva cancerului (mai ales germenii de broccoli, care conţin sulforafan – substanţă cu proprietăţi anticancerigene dovedite).
• Acerola – numită şi vişina de Barbados – este sursa extraordinară de vitamina C.

Descoperă campionul farmaciei verzi!
„Adoptarea, dar mai ales menţinerea unui stil de viaţă sănătos este o provocare pentru femeia modernă. Trebuie să recunoaştem că nu mereu avem timp să ne preparăm smoothie-ul preferat dimineaţa, cocktail-ul de fitonutrienți la prânz, ce să mai zicem de pregătirea cinei după o zi de muncă lungă cât două? Principiile dietei sănătoase le cunoaştem cu toţii, doar că de foarte multe ori, din lipsă de timp, nu reuşim să le şi aplicăm. Pentru femeia preocupată de sănătatea sa, de un stil de viaţă sănătos, Zenyth aduce BioGreens, un superfood inovator, un campion al farmaciei verzi. BioGreens este un combustibil 100% organic pentru femeia secolului XXI: asigura un organism imunizat şi energic, detoxifiat, o piele care străluceşte de sănătate, un tonus şi o supleţe de invidiat!”, explică Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals.

Produsul BioGreens este disponibil sub formă de:
• Flacon cu 120 capsule – cu un înveliş 100% natural, oferă doza zilnică de minerale, vitamine, fibre şi enzime alimentare. Pentru un efect garantat, se recomandă administrarea a 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Preţ: 79 lei.
• Flacon 100 g pudră – un super-aliment 100% organic, ce poate fi cu uşurinţă încorporat în sucurile naturale sau apă, rezultând o băutură miraculoasă pentru trup şi minte. Preţ: 89 lei.
• Cutie cu 28 plicuri x 4 g – recomandat pentru plecările lungi (întâlniri de afaceri, concedii), incorporând în doar 4 grame principiile nutritive ale unui superfood. Disponibil în curând.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.