GETT’S te aşteaptă cu oferte speciale de zilele iubirii!

GETTS SalonGETT’S, un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumuseţare din România, este de 15 ani liderul pe piaţă locală de profil şi deţine un lanţ de 6 saloane. Saloanele GETT’S ofertă servicii complete day SPA – hair&beauty, pentru orice vârstă sau sex, precum: coafură, frizerie, estetică facială, machiaj, estetică corporală, epilare definitivă, manichiură, pedichiură având o echipă de peste 130 de profesionişti şi peste 75.000 de clienţi/an. GETT’S dezvoltă primul program de fidelizare prin acumulare de puncte bonus, numit GETT’S Beauty Miles, cu peste 15.000 de membrii activi după 10 ani de la implementare.

Sarbatoreste zilele iubirii la GETT’S! Cumpără în perioada 11-14 februarie produse în valoare de minimum 150 de lei şi primeşti cadouri de aceeaşi valoare, pentru jumătatea ta!

În perioada 1 februarie-30 martie, pentru orice serviciu de manichiură sau pedichiură la GETT’S, beneficiezi de 50% discount la tratamentul cu parafină pentru mâini, ideal pentru sezonul rece. Preţ special: 25 lei.

În februarie si martie, oferă-i şi tenului tău un cadou! Alege unul dintre pachetele de îngrijire de la Skeyndor, create special pentru nevoile fiecărui ten în parte, la preţuri speciale, acum cu 20% mai mici! Pachetul Eternal conţine: cremă de zi, cremă de ochi şi serum regenerant; Pachetul Global Lift conţine: cremă de faţă şi cremă de ochi antirid; Pachetul Essenţial conţine: cremă hidratantă şi BB Cream; Pachetul Power C conţine: Crema SFP 15 şi fiole vitaminizante.

Oferă-le GETT’S GIFT CERTIFICATE, cecul valoric personalizat cu ajutorul căruia posesorul poate beneficia de servicii de înfrumuseţare sau poate cumpăra produse profesionale, în cadrul saloanelor GETT’S.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.