Colectia I Love You, special pentru Valentine’s Day

Valentine Day bijoux

Pentru îndrăgostiţi, Valentine’s Day este o zi specială. Acum se fac declaraţii de dragoste şi cereri în căsătorie, acum se dăruiesc cadouri care simbolizează dragostea şi îi apropie şi mai mult pe cei care iubesc şi sunt iubiţi. Şi ce cadou poate fi mai frumos pentru persoana iubită decât o bijuterie care spune „I LOVE YOU“ şi care, ori de câte ori este purtată, spune mai mult decât o mie de cuvinte?

Aşadar, profită de Valentine’s Day pentru a-ţi declara dragostea şi inspiră-te din noua colecţie „I LOVE YOU“ de la SilverZone pentru a-i oferi persoanei speciale din viaţa ta cel mai inspirat cadou!

Bijuterii pentru ea de Valentine’s Day

Femeile adoră bijuteriile, aşa că nu vei da greş dacă îţi vei declara dragostea dăruindu-i iubitei tale un cadou strălucitor care să “vorbească” de la sine despre sentimentele pe care i le porţi. Alege un pandantiv din argint gravat cu declaraţii de iubire, un inel placat cu aur pe care scrie simplu “Love” sau un medalion care se deschide şi poate păstra în interior o fotografie cu voi doi.

Inimioarele, porumbeii şi Cupidonii simbolizează dragostea, ceea ce face ca bijuteriile cu astfel de însemne să fie cadoul perfect pentru o ocazie precum Ziua Îndrăgostiţilor. Fie că alegi un inel cu piatră în formă de inimă, cercei cu porumbei îndrăgostiţi sau un pandantiv în formă de Cupidon, femeia pe care o iubeşti va aprecia acest cadou ca pe o declaraţie sinceră a sentimentelor pe care i le porţi.

Bijuterii pentru el de Valentine’s Day

Oricât s-ar arăta ei de duri şi insensibili, şi bărbaţii sunt emoţionaţi atunci când femeia iubită le face declaraţii de dragoste. O bijuterie bine aleasă îi va dovedi bărbatului pe care îl iubeşti cât de mult ţii la el şi îi va reaminti mereu de relaţia specială pe care o aveţi. Ai putea să-i dăruieşti o brăţară Shamballa cu hematit şi cristale gri sau una din zale de argint, un pandantiv în formă de cruce inscripţionată cu declaraţii de iubire sau un pandantiv cu lacăt şi cheie. Ce cadou îi poate transmite mai bine că iubirea ta este a lui pentru totdeauna?

Bijuterii speciale de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a va anunţa oficial iubirea. Surprinde-ţi jumătatea cu un inel de logodnă cu pietricele discrete sau cu o verighetă din argint – va fi cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Şi nici nu va trebui să te pierzi în cuvinte înflăcărate de amor, deoarece un astfel de cadou vorbeşte de la sine. Iar Valentine’s Day va deveni pentru voi doi mai mult decât Ziua Îndrăgostiţilor, va fi ziua voastră specială!

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center