Globurile de Aur 2014 au stabilit tendinţele în materie de bijuterii

Golden Globe jewel

Globurile de Aur dau startul sezonului de premii la Hollywood, prin urmare ele sunt şi cele care stabilesc primele tendinţe în materie de modă şi styling. Iar anul acesta, cele mai multe aprecieri şi aplauze le-au primit bijuteriile masive în nuanţe îndrăzneţe de turcoaz.

Actriţele Sofia Vergara şi Emma Roberts au fost incluse pe listele cu cele mai reusite apariţii, asta şi datorită faptului că au ales să-şi accesorizeze rochiile negre cu bijuterii din pietre turcoaz masive în combinaţie cu diamante delicate. Ambele vedete au fost votate în top 10 “Best in jewelry Golden Globes 2014”. Pe lângă faptul că au adus o pată de culoare ţinutelor negre, turcoazele au impus şi un plus de eleganţă şi lux.

Turcoazul este o piatră cu origini îndepărtate. În Egiptul Antic era considerată piatra vieţii, în Orient piatra fericirii, iar în Tibet este piatra naţională, fiind preţuită pentru puterile ei de a aduce sănătate, noroc şi protecţie impotriva râului. Nu este deci de mirare că efectul bijuteriilor din turcoaz este atât de spectaculos!

Din punct de vedere cromatic, turcoazul – fiind o culoare de impact – se asortează de minune cu nonculorile alb şi negru, dar şi cu maro, crem, gri, bej, argintiu, fucsia şi violet. Un alt mare avantaj este că se potriveşte oricărui tip de ten şi culoare de păr. Aşadar, când ai ocazia de a purta o rochie elegantă de seară, asorteaz-o cu bijuterii masive din turcoaz – va fi o combinaţie câştigătoare!

Dar poţi purta cu încredere acest gen de bijuterii şi în ţinutele de zi. Un colier masiv, un inel supradimensionat, o brăţară groasă ori nişte cercei lungi în nuanţe turcoaz vor scoate din anonimat orice ţinută office cu cămaşă şi fustă ori pantaloni. Iar dacă îţi place stilul urban-chic, nu vei da greş purtând bijuterii turcoaz la un tricou simplu combinat cu sacou elegant, jeanşi şi pantofi cu toc înalt. Îndrăzneşte sa reinterpretezi stilul vedetelor de la Hollywood!

Coliere, cercei, brăţări şi inele handmade masive în nuanţe turcoaz găseşti pe www.silverzone.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center