Animal print, imprimeu-vedetă în colecţia CARPISA iarnă 2013-2014

CARPISA collection 2014

Inspirând graţie felină şi o senzualitate rebelă, imprimeurile animal s-au impus deja în categoria trendurilor “evergreen”, care vor rămâne mereu la modă. Stiliştii doar reinventează de la un sezon la altul hainele şi accesoriile cu imprimeuri leopard sau tigru, creând ţinute care satisfac atât preferinţele pentru un stil elegant, clasic, cât şi pentru un look avangardist, modern.

De la dive până la “fetele rele”, toate femeile adoră animal printurile! Un simplu accesoriu de acest gen poate scoate din anonimat o ţinută aparent banală sau poate fi detaliul care defineşte stilul pe care îţi doreşti să-l abordezi, de la feminin şi delicat la punk-rock şi urban chic.

Tocmai de aceea, în colecţia CARPISA pentru iarnă 2013-2014 imprimeurile animal se regăsesc într-o mulţime de accesorii sofisticate: ceasuri cu cadran auriu şi curea metalică leopard print, eşarfe fine din chiffon, plicuri delicate animal print cu lanţ auriu, portofele şi deja celebra Hit Bag, atât în varianta shopper, perfectă pentru ţinutele de zi, cât şi clutch, pentru ţinutele elegante de seară.

Iarna aceasta, descoperă accesoriile momentului în magazinele CARPISA din Băneasa Shopping City Bucureşti, AFI Palace Cotroceni Bucureşti, AFI Ploieşti, City Park Mall Constanţa şi Iulius Mall Cluj Napoca, cât şi online pe www.shoes.ro.

2014 începe la CARPISA cu reduceri de până la 50%!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.