ECCO. Colecţia de iarnă 2014

winters sports shoes

Ninsorile încep să se facă simţite tot mai des şi încet-încet peisajul devine ideal pentru sporturile şi plimbările de iarnă. Cui nu-i place să-şi petreacă măcar un weekend la munte, într-o staţiune de munte? Cui nu-i plac plimbările prin parcurile oraşului îngheţat, cu fulgi jucăuşi care se topesc pe vârful nasului? Cui nu-i place să alerge prin zăpadă, să se bată cu bulgări şi să facă oameni de zăpadă alături de cei mici?

Însă pentru a te bucura din plin de plăcerile iernii, ai nevoie de încălţămintea potrivită: călduroasă, confortabilă, rezistentă şi modernă, în acelaşi timp. Iar asta nu înseamnă că trebuie să alegi între a te simţi bine şi a arăta minunat!

ECCO îți propune cele mai practice, comode și moderne ghete și cizme pentru iarnă! Sunt prevăzute cu membrană impermeabila GORE-TEX, un material de înaltă tehnologie, 100% impermeabil. GORE-TEX nu lasă picaturile de apă să intre în încălţăminte, dar permite vaporilor fierbinți să iasă, astfel încât piciorul să nu transpire.

Iarna în oraș

Iarna în oraș este plină de aventură și întâlniri întâmplătoare prin parcuri acoperite de zăpadă. Pentru plimbările în orașul înghețat, ECCO recomandă femeilor cizmele îmblănite Siberia din piele fină, tratată Hydromax pentru impermeabilitate. Iar bărbaţii vor fi încântaţi de ghetele impermeabile ECCO Darren din piele nubuc oleită.

Sporturi de iarnă

Te pregăteşti să mergi la ski în această iarnă? “Practic” nu trebuie să însemne “plictisitor”! Ai nevoie de cizme impermeabile şi călduroase, care să îmbine confortul cu un design atractiv. Cizmele pentru femei ECCO Trace sunt îmblănite, iar ghetele pentru bărbaţi ECCO Roxton sunt căptuşite cu lână, pentru a menţine căldura în interior.

Iarna aceasta, alege încălţăminte călduroasă şi oferă libertate de mişcare picioarelor tale! Cea mai variată gamă de ghete şi cizme pentru femei, bărbaţi şi copii o găseşti în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.