Maratonul reducerilor la Only For You

Reduceri 2014Febra cumpărăturilor abia a început, toate piesele preferate pe care ţi le doreai de-a lungul sezonului abia aşteaptă să intre în garderoba pasionatelor de modă. De la rochii de seară, bluze chic, pantaloni moderni, fuste fluide şi până la mult iubiţii pantofi şi delicatele accesorii, Only For You a pregătit pentru pasionaţii de modă un maraton al cumpărăturilor la preţuri reduse cu până la 70%. Only for You îţi propune să dai startul maratonului de cumpărături cu cele mai mari reduceri la ţinutele special create pentru stilul fiecăreia.

Unul din cele mai aşteptate momente din noul an a sosit, pasionatele de modă sunt provocate să testeze cele mai mari reduceri în toate magazinele Only For You. Nimic nu este mai frumos decât un an mai stylish decât cel care a trecut, poate doar o lună plină cu reduceri pentru cele mai chic piese care nu trebuie să lipsească din garderoba voastră.

Maratonul reducerilor în 3 paşi simpli

30 – 50 – 70! Only For You vă prezintă măsurătorile ideale pentru un shopping memorabil. Maratonul reducerilor este un joc al îndemânării, al calculelor minuţioase şi al dorinţelor îndeplinite, prin urmare înarmaţi-vă cu răbdare, un ochi de şoim şi multă forţă pentru a face faţă competiţiei. Toate magazinele Only For You sunt pregătite să dăruiască ţinutele preferate la cele mai mari reduceri pentru iubitorii de modă.

Primul pas al maratonului de reduceri Only For You este să vă alcătuiţi o listă cu articolele potrivite stilului fiecăreia pentru a construi look-urile perfecte pentru noul an. În următorul pas, începeţi prin a vă alege tipurile de haine dorite, apoi găsiţi încălţămintea potrivită şi nu uitaţi de detaliile care marchează stilul personal, şi anume delicatele accesorii. Desigur, ultimul pas este făcut în cabina de probă, unde fiecare îşi va alege ţinutele finale care vor intra în garderoba anului nou.

Lista de cumpărături Only For You

Bijuterii, curele, genţi, pantofi, eşarfe, rochii casual sau elegante, fuste fluide şi bluze călduroase, ţinutele Only For You sunt special create pentru stilul fiecărei fashioniste. Construieşte o ţinută cu elementele esenţiale ale stilului tău, poţi alege de la rochi fluide, din mătase sau dantelă fină şi bluze călduroase, la jachete masculine, pantaloni clasici, nelipsiţii jeanşi sau chiar geci şi veste impermeabile. Toate articolele vestimentare sunt disponibile cu o reducere de 30%, perfecte pentru a-şi face loc în garderoba de iarnă. Nuanţe de nude, griuri, tonuri puternice de verde, albastru şi roşu sau combinaţii atemporale de alb-negru, fiecare textură îşi atrage propria fashionista.

Un element cheie al oricărui maraton sunt, desigur, pantofii. Only For You te provoacă să îţi măreşti colecţia de bantofi şi să economiseşti până la 50% mai mult. Botine, pantofi sau sandale, tocuri groase, stiletto sau platforme, încălţările sunt slăbiciunea tuturor fashionistelor, niciodată nu este prea mult pentru o nouă pereche de pantofi.

Accesoriile sunt întotdeauna o armă secretă, acea notă finală care poate schimba radical ţinuta aleasă. Opulenta şi strălucire, ţinutele acestui sezon sunt înnobilate cu accesorii supradimensionate, care captează atenţia pasionatelor de modă. Genţi supradimensionate, eşarfe diafane, clutch-uri sclipitoare, curele chic, inele fine, cercei şi coliere statement, accesoriile sunt „sarea şi piperul” pentru look-ul ales, prin urmare Only For You te provoacă să condimentezi ţinutele alese cu accesorii reduse până la 30%.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.