Secretul frumuseţii de Sărbători!

vedete sarbatori romaniaCâte ore petreceţi, de obicei, în saloanele de înfrumuseţare pentru a arăta perfect de Sărbători? De la ţinuta ideală, coafura în tendinţe şi make-up-ul intact, la cele mai fine detalii, precum tenul fin, semnele de îmbătrânire sau chiar, petele inestetice cauzate de radiaţiile solare, majoritatea femeilor îşi doresc să arate impecabil în ziua de Crăciun, şi, în special, de Anul Nou, pentru a capta atenţia tuturor celor din jur cu frumuseţea lor naturală. Soluţia tuturor grijilor estetice vine chiar de la Doamna Crăciun, la Polul Nord fiind deja folosit cu succes tratamentul BBL Forever Young, care reuşeşte să dea anii înapoi încă de la prima şedinţă.

De Sărbători, clinica Fazzada va dezvăluie secretul frumuseţii fără bătrâneţe, testat chiar de Doamna Crăciun! O descoperire revoluţionară în industria cosmetică este BBL (Broad Band Light), cea mai puternică şi eficientă modalitate pentru a încetini îmbătrânirea şi a întoarce în timp pielea lezată de soare. În prezent, niciun alt produs de îngrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot să îmbunătăţească aspectul pielii îmbătrânite asemeni BBL Forever Young.

Cum funcţionează tratamentul?
Tratamentul Forever Young este realizat prin intermediul laserului Sciton, care foloseşte acest tip special de lumină, BBL, obţinut prin tehnologia unor lămpi gemene. Tratamentul ajută la restaurarea modelului de expresie genetică a pielii îmbătrânite pentru a semăna cu cea tânără.

Pacientul îşi va recăpăta tinereţea în maximum 30 de minute, fără sa resimtă orice fel de durere. Tratamentul începe prin aplicarea unui gel, pentru ca apoi să fie aplicată lumina. În funcţie de probleme, acesta poate fi realizat pe orice regiune a corpului, începând de la faţă şi până la braţe, genunchi, abdomen şi chiar spate. Mai mult decât atât, Forever Young este singra procedură antiaging ce tratează şi previne, în acelaşi timp, petele de bătrâneţe (keratoza senilă), petele de soare (keratoza solară), pistruii (efelide), dar şi rosaceele, venectaziile sau hemangioanele, care dispar după prima sau a doua sedinţă. Se recomandă 3-5 sedinţe pe an, pe tot parcursul vieţii, fiind o rutină de îngrijire care face timpul reversibil. Preţul unei sedinţe Forever Young este de 200 euro.

Vedetele din România recomandă Forever Young pentru Sărbători
Secretul frumuseţii de Sărbători a ajuns chiar şi la vedetele din România, care au fost plăcut surprinse de rezultatele tratamentului revoluţionar. Desigur, după ce au aflat că Doamna Crăciun foloseşte acelaşi tratament, au împărtăşit şi prietenilor secretul Forever Young.

Simona Pătruleasa povesteşte cât de încântată a fost de un tratament rapid, cu rezultate, dar care nu te obligă să stai în casă în zilele următoare pentru refacere.

“Stresul, oboseala acumulată în timpul unei zile solicitante, poluarea, bronzul, sunt doar câţiva factori care supără tenul oricât de bine ai fi înzestrat genetic. Tratamentul Forever Young descoperit în clinica Fazzada m-a facut să rămân uimită de ce efecte poate avea tehnologia de ultimă generaţie într-un timp foarte scurt. Pielea a încetinit procesul de îmbătrânire, având în acelaşi timp fermitate, elasticitate şi hidratare, elemente de care orice femeie are nevoie”, a explicat Simona.

La cine a mai ajuns secretul frumusetii de Sărbători? Iata ce spune Diana Bart despre tratamentul Forever Young:
“Frumuseţea femeii o vezi dimineaţa, atunci când chipul nu-i e acoperit de farduri. Cu cât suntem mai simple şi mai senzuale, cu atât suntem mai frumoase. Dar această strălucire nu vine decât din încrederea în frumuseţea naturală a femeii, iar pentru asta îţi trebuie un ten perfect. Medicina şi tehnologia au evoluat, ar trebui să credem în puterea lor! Eu n-am crezut, am zis că sunt poveşti pentru reclamă… până nu am văzut pe pielea mea. Am facut doar o sedinţă de tratament facial cu laser Forever Young, iar tenul arată dimineaţa exact aşa cum am visat, fără niciun semn şi fără niciun rid fin. Nu încerc să vă conving, vă împărtăşesc experienţa mea şi vă spun că fiecare femeie merită să fie cu adevărat frumoasă!”.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.