Colecţia specială de Crăciun de la ECCO, Holiday Collection

Anul acesta, fii cea mai strălucitoare apariţie la petrecerile de Crăciun şi de Revelion cu noile accesorii de la ECCO – genţi, curele şi clutch-uri sofisticate, create special pentru a da strălucire ţinutelor tale de iarnă!

Confecţionate din piele fină şi cu un design minimalist, modern, noile accesorii din colecţia ECCO de Sărbători sunt perfecte pentru petreceri şi ocazii speciale. În ton cu tendinţele care au dominat podiumurile de modă în acest sezon, colecţia de accesorii ECCO pentru Sărbătorile de iarnă se remarcă prin cromatica întunecată şi misterioasă, îmbogăţită cu accente în nuanţe metalice, luxuriante.

De la geanta de umăr, casual dar foarte şic, la plicul sofisticat cu accente argintii şi curelele elegante, în colecţia ECCO vei găsi accesoriile perfecte atât pentru rochia senzuală pe care o vei purta în noaptea de Revelion, cât şi pentru ţinutele mai confortabile din serile petrecute în compania prietenilor.

Vedeta colecţiei este geanta ECCO DELIGHT, un accesoriu cu design minimalist, confecţionat din piele fină cu inserţii în culori metalice. Este o geantă spaţioasă, cu buzunar interior, creată special ca să poţi purta cu tine obiectele necesare în fiecare zi. În plus, este uşor de adaptat oricărui stil vestimentar şi oricărei ocazii, astfel încât să-ţi poţi uşor transforma ţinuta office într-una de seară, fără să fie nevoie să schimbi geanta.

Geanta de umăr ECCO BELAGA este un accesoriu stilat şi elegant, combinaţia perfectă între practic şi modern: are o curea din piele prelungită cu un lanţ argintiu, care îţi permite să o porţi confortabil în diagonală; arată delicat, ca un clutch, dar e destul de spaţioasă pentru a putea să iei cu ţine toate mărunţişurile de care ai nevoie când mergi la o petrecere. În plus, arată impecabil atât în combinaţie cu o „little black dress” elegantă şi feminină, cât şi în ţinute casual, cu jeanşi şi topuri simple. Geanta de umăr ECCO BELAGA este disponibilă în culorile roşu-chilli, alb-nisipos şi albastru.

Feminină şi îndrăzneaţă, geanta de mână ECCO BELAGA este accesoriul perfect pentru un look glam de Sărbători. Prevăzută cu detalii metalice, design cu linii curate şi unghiuri drepte, această geantă este uşor de purtat pe umăr, dar şi pe braţ, iar buzunarele şi compartimentele interioare te vor ajuta să-ţi organizezi eficient lucrurile pe care trebuie să le porţi cu ţine. În plus, te poţi baza pe ECCO BELAGA atât pentru ţinutele elegante de birou, cât pentru cele sofisticate de cocktail. Geanta de mână ECCO BELAGA este disponibilă în culorile roşu, negru şi albastru.

Cele mai frumoase modele de genţi, poşete, plicuri, dar şi curele, te aşteaptă în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.