Coquette Beauty Clinique

Clinica de epilare definitivă numărul 1 în România, Coquette Beauty Clinique, inaugurează odată cu aniversarea a 10 ani de existenţă un nou centru în Braşov. Noua clinică cu un design chic îşi deschide porţile din luna decembrie, pe Str. Constantin Brâncoveanu nr. 38. De peste 10 ani, Coquette este numele la care te gândeşti când vorbeşti despre fotoepilare definitivă, care a investit de-a lungul timpului în echipamente şi aparatură cât mai performante, consolidându-şi astfel poziţia de lider de piaţă pe acest segment.

Clinica, ce se remarcă printr-un nou design de clinică boutique, a fost inaugurată printr-un eveniment în cadrul căruia au avut loc degustări de sushi, un spectacol de live cooking, precum şi atracţia serii, un moment de body sushi (Nyotaimori). În plus, spectaculozitatea şi atmosfera pe care barmanul profesionist în flair le-a creat în cele câteva minute de show au determinat invitaţii să înveţe să-şi prepare şi singuri cocktailuri Coquette. Pe fundal, muzica ambientală la saxofon a transformat seara de 12 decembrie într-o veritabilă lansare a unui concept de clinică modernistă.

În 2003, Coquette Beauty Clinique deschidea prima clinică în Bucureşti pentru toate cele şi toţi cei care îşi doresc să-şi expună o piele fină şi lipsită de fire de păr, fără a fi nevoiţi să se râdă zilnic sau să se epileze lunar sau chiar mai des printr-o metodă tradiţională cu ceară sau cu epilatorul. Şi toate acestea la preţuri care să transforme acest procedeu într-un demers estetic firesc, fără a avea dimensiunea de lux! În anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis două clinici de epilare definitivă la Cluj şi Constanţa, unde aceleaşi echipamente performante, tehnologii IPL şi laser realizate de cei mai cunoscuţi producători din lume, terapeute, medici sau fiziokinetoterapeuţi pregătiţi riguros, menţin standardul de lider în epilarea definitivă.

De-a lungul timpului, Coquette a menţinut constante atât calitatea tratamentelor de epilare definitivă, cât şi preţurile acestor tratamente, dovedind stabilitate şi respect pentru pacienţii prezenţi şi viitori.

„Majoritatea cabinetelor cosmetice oferă tehnologia IPL deoarece echipamentele sunt mai ieftine, motiv pentru care nici perfomanţele nu sunt la fel de uimitoare, că în cazul unui laser de top şi bine ales. Gândiţi-vă că un laser performant costa în jurul a 100.000 euro, în timp ce un echipament IPL costa uneori chiar şi 5.000 euro. Sigur că există şi IPL-uri de calitate, care ajung la 30.000 euro, iar clinicile de top, cum este şi Coquette, deţin astfel de echipamente. Deşi există aceste diferenţe de preţ între costurile echipamentelor, la clinicile Coquette tratamentele de epilare definitivă cu laser au preţ de tratamente IPL. Cu alte cuvinte la Coquette te dai cu un Rolls Royce, dar plăteşti cât pentru un Logan”, a explicat dr. Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical al clinicii Coquette.

Este foarte important ca o clinică serioasă să dispună de mai multe tipuri de laser, pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clienţilor, indiferent de caracteristicele pielii lor, iar pe de altă parte pentru că în timpul unui tratament firul de păr îşi schimbă calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul la bun sfârşit.

Cea mai nouă achiziţie a clinicii este laserul considerat “standardul de aur” în epilare definitivă, GentleLASE (Alexandrit cu lungimea de undă 755nm) de la Candela Corporation UŞA, cel mai potrivit laser pentru pigmentul pielii specific romanilor.

“Cu rezultate vizibile încă de la prima şedinţă, eficacitatea epilării variază în funcţie de culoarea pielii şi a firului de păr şi este cu atât mai mare cu cât contrastul dintre pielea albă (nebronzata) şi firul tip de laser este sigur, având numeroase studii şi profile de siguranţă extraordinar de bune”, a adăugat Andreea Iftimie.

Comparativ cu aparatele de tip IPL, dar şi cu alte tipuri de laser, laserul GentleLASE este mult mai puţin dureros datorită sistemului de răcire şi este mai sigur. În plus, GentleLASE scurtează timpul necesar unui ciclu complet de epilare definitivă cu până la 2 şedinţe. Astfel pentru zona picioarelor sunt necesare între 6 şi 8 sesiuni de epilare, pentru zona axila şi bikini între 8 şi 10 şedinţe iar pentru buza superioară de 10 până la 12 sesiuni de epilare. Durata unei şedinţe depinde de zona tratată. Poate varia de la 5 minute (epilare mustaţa) până la 2-4 ore (epilare zone mai mari ale corpului).

Costul unei şedinţe este de 30 de euro pentru zona buzei superioare, 50 de euro inghinal şi axial, 200 de euro picioare. În plus clienţii beneficieaza în fiecare lună de oferte speciale.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.