Cristina Hlusak – Theta Healing Rythm pentru dieta de iarnă

Cristina Hlusak susţine în România Theta Healing Rhythm, un curs special creat de Viana Stibal, pentru redobândirea siluetei dorite.

Cursul se adresează persoanelor cu exces de greutate şi persoanelor care întâmpină dificultăți în a îşi menţine greutatea dorită.

Cursul abordează, prin exerciții și sesiuni speciale, cauzele emoționale care determină obezitatea, modul în care credințele și emoțiile determină surplusul de greutate, excese culinare în situații de stres, cum se pot ajusta obișnuințele de hrană și cum să te reconectezi cu frumusețea interioară.

Câteva dintre exercițiile specifice care au loc în timpul sesiunilor Theta Healing Rhythm sunt binecuvântara hranei, exersarea celor patru niveluri ale credințelor pentru a descoperi limitările care produc blocaje în pierderea în greutate, exerciții de ‘download emoțional’ și de recreare a unor sentimente care permit inducerea de emoții pozitive.

”Obezitatea și problemele legate de metabolism reprezintă, în cele mai multe cazuri, somatizări ale unor convingeri limitative create, convingeri moștenite sau emoții care afectează o persoană. Theta Healing Rythm este o tehnică sănătoasă, care nu presupune efort fizic sau restricții alimentare. Odată parcurse cursurile Theta Healing pentru slăbit, pacientul își accelerează dorința de bine și elimină problemele bazate pe stres”, declară Cristina Hlusak, fondator Theta Healing în România.

Cristina G Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing® România din 2008, a pus bazele tehnicilor Theta Healing® în România și este singura în țară cu Certificat de Maestru ThetaHealing® și cu Certificat de Științe ThetaHealing® din 2009.

ThetaHealing® este fizică cuantică aplicată în esență. Folosind undele cerebrale Theta ale creierului, care până acum au fost considerate accesibile numai în timpul somnului profund sau în meditație, terapeutul este capabil să identifice convingeri, blocaje profunde, stocate în subconștient.

Tehnicile practicate de Cristina G Hlusak sunt îndreptate spre patru direcții: oameni de afaceri (și persoane publice) care doresc să își crească afacerea sau să își depășească blocajele, persoane cu afecțiuni medicale, persoane care doresc să își îmbunătățească sănătatea prin introducerea și aplicarea multor tehnici ale medicinei alternative și complementare, printre care și ThetaHealing® – traineri, coach-eri, psihologi, psihoterapeuți, pracicieni NLP și părinți și copii.

Portofoliul de cursuri ThetaHealing® predate de Cristina G Hlusak include: ThetaHealing® ADN2 Bază, ThetaHealing® ADN Avansat, ThetaHealing® Manifestare și Abundență, ThetaHealing® Suflet Pereche, ThetaHealing® Suflet Pereche Terapeuți, ThetaHealing® Animale – Hipnoza regresivă, ThetaHealing® Plante, ThetaHealing® Anatomie intuitivă, ThetaHealing® ADN3, ThetaHealing® Boli și Afecțiuni, ThetaHealing® Relații cu lumea, ThetaHealing® Rhythm, cursuri de parenting ThetaHealing® Copii Curcubeu pentru copii și ThetaHealing® Copii Curcubeu pentru adulți – și cursuri pentru antreprenori ThetaHealing® Jocul vieții.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.