Dăruieşte rafinament cu bijuteriile Oxette!

Oxette jewels

Deşi cutia cu bijuterii a unei femei abundă întotdeauna de cele mai strălucitoare şi pline de fantezie coliere, inele sau brăţări, un accesoriu oferit în dar de către o persoană dragă, va primi întotdeauna un loc special, doar al lui, în comoara de pe noptieră.

Oxette te ajută să dăruieşti rafinament şi bun gust cu cele trei seturi de bijuterii din universul accesoriilor plin de strălucire, texturi metalice puternice şi pietre preţioase ale colecţiei Toamnă/Iarnă 2013-2014.

O bijuterie atent aleasă o va cuceri iremediabil, indiferent dacă este vorba de o persoană care preferă eleganța stilului clasic, exuberanța stilului avangardist sau delicateţea specifică romantismului.

Setul cadou Oxette din argint rodiat şi pietre de zirconiu îmbină simplitatea strălucirii metalice cu un design deosebit, plin de imaginaţie şi este perfect pentru acea persoană din viaţa ta care ştie că puţin înseamnă întotdeauna mai mult.

Dacă doreşti să surprinzi femeia care este întotdeauna modernă, care ştie să înlăture barierele culorii, setul cadou Oxette placat cu aur rosé şi pietre de agate, este întotdeauna o alegere potrivită!

Pentru persoanele mai delicate, întotdeauna învăluite de un spirit romantic şi visător, setul de cercei şi pandantiv Oxette, placaţi cu aur rosé şi încrustaţi cu pietre de zirconiu şi opal reprezintă un cadou deosebit şi plin de stil.

A oferi bijuterii în dar este un gest deosebit care exprimă cu desăvârşire aprecierea faţă de o persoană, în limbajul aparte al metalelor şi pietrelor preţioase. Tocmai de aceea, seturile cadou Oxette sunt soluţia ideală pentru cadourile a căror valoare nu se pierde niciodată în timp.

Seturile Oxette sunt perfecte pentru zile de naştere, onomastici, o surpriză pentru persoana dragă şi chiar un cadou deosebit de Crăciun. Acestea pot fi comandate pe site-ul www.bijuteriisiaccesorii.com sau în magazinele Oxette din Bucureşti, Constanța și Cluj.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • rochii de vara

    cat de frumoase sunt:D imi plac la nebuniee:) sper sa le si primesc cadou de la sot:D

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.