Jocul contrastelor by Only For You

Glam sau edgy, forţă şi fragilitate – femeia de astăzi este un cameleon al modei, cu o personalitate puternică ce împrumută liniile masculine pentru a le adapta într-un stil autentic feminităţii ce o caracterizează. Pentru sezonul toamnă/iarnă `13-`14, Only For You propune un joc al contrastelor, în care femeile sunt invitate să îndrăznească mai mult, să îşi transpună stările, emoţiile şi gândurile prin ţinutele alese.

Tendinţa predominantă a noului sezon ne propulsează în trecut, aducând în prim plan elementeze de baza în construcţia oricărei ţinute, indiferent de stilul personal. Pentru acest sezon, designerii ne poartă într-o călătorie a timpului, cu o primă oprire în anii`90, iar pentru cei mai aventurieri, călătoria continuă chiar şi până in anii `40, printr-o reinterpretare modernă a taliei atent subliniate, a şoldurilor rotunjite şi a decolteurilor timide. Only For You aduce în atenţia pasionaţilor de modă tendinţe uitate, reinterpretate într-o manieră aparte şi dedicate femeilor puternice.

Cod rosu pentru o toamnă gri!

Toamna aceasta este caractarizată de o paletă largă de nuanţe de roşu şi gri, ce pot fi mixate în ţinute simple sau cu suprapuneri, într-un stil retro sau minimalist, cu o croială masculină sau accente pur feminine. Fie că ai stofă de star, un instinct sălbatic sau eşti o diva retro, Only For You îţi propune să intri în jocul contrastelor!

Regulile jocului sunt foarte clare, însă orice femeie le poarte schimba în funcţie de propriul teren de joc. De la eleganţa edgy şi senzualitatea agresivă, la tradiţionalism şi influenţele retro, feminitatea acestui sezon este intrigantă şi covârşitoare.

Un strop de dramă şi o doză de exagerare

Într-un joc al contrastelor, lupta se dă între forţă şi fragilitate, între ţinutele simple, feminine şi cele cu tăieturi radicale, în linii masculine. Chiar şi accesoriile sunt arme desărvârşite pentru acest sezon, tot ce însemna „tabu” în alte sezoane, acum este permis. Normalitatea de altă dată, este acum marcată de opulenţă şi strălucire, ţinutele acestui sezon fiind înnobilate cu accesorii supradimensionate.

Propunerile Only For You

Nu este uşor să depăşeşti linia de conform, însă pentru acest sezon totul este permis! Ţinutele Only For You redau prin linii moderne, eleganţa anilor `40, conturând siluete feminine, aduc o nouă imagine romantismului trecut, prin suprapuneri delicate de dantelă şi valuri fine de mătăsuri. Pentru că suntem încă într-un joc, moda înseamnă distracţie, aventură, iar imprimeurile noului sezon provoacă femeile să se joace, să se transforme din dive elegante, în muze senzuale.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.