Colecţia Lunatico a Rozaliei Bot prezentată în mod atipic: modă în scaunul cu rotile

Atipic Beauty

Frumuseţea depăşeşte barierele impuse în mintea celor care o judecă. Susţinut de Alin Galatescu la iniţiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept în România: modă pentru persoanele cu dizabilităţi.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie doreşte să demonstreze că persoanele cu dizabilităţi pot să realizeze orice îşi propun, având sprijinul societăţii pentru a evolua atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Prezentarea se face dintr-o altă perspectivă decât cea tipică, mai exact s-a accentuat frumuseţea care învinge boala. Având în vedere prejudecăţile sau pur şi simplu lipsa de informare a publicului larg în ceea ce privesc barierele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi, se doreşte conştientizarea şi propagarea acestui nou concept în industria modei, pentru a încuraja publicul să privească dincolo de aceste obstacole fizice şi să vadă frumuseţea din spatele aparenţelor şi puterea acestor persoane deosebite.

Designerul bihorean Rozalia Bot a fost cea care a prezentat colecţia vestimentară Lunatico într-un mod atipic, prin abordarea unui nou concept – modă în scaunul cu rotile. Prezenţa în calitate de designer la ambele ediţii Atipic Beauty, Rozalia încearcă să sublinieze prin ţinutele sale că eleganța vestimentară nu are graniţe şi poate fi adoptată fără inhibiţii.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.