Loveubaby – din dragoste pentru haine tricotate

Simina TurcuFii cozy și îmbrățișează vremea rece cu stil. Din dragoste pentru hainele tricotate, Loveubaby oferă cele mai chic ținute pentru noul sezon, un mix interesant între rochii, pulovere, cardigan-uri și eșarfe tricotate, perfecte pentru fetele romantice care vor să fie remarcate.

Comode, practice și romantice, tricotajele sunt și vor fi întotdeauna în tendințe. De la rochii comfortabile, pulovere și cardigan-uri comode și până la eșarfe călduroase, Loveubaby își lasă propria amprentă asupra colecției, prin elementele de stil și originalitate incluse în linia vestimentară prezentată.

Noul sezon vine cu o gamă diversificată de materiale, texturi și modele de tricotaje, ce pot fi combinate cu skinny jeans, pantaloni tip pană sau chiar evazați, din piele sau stofă, în nuanțe calde sau, dimpotrivă, „color blocks”.

Fir cu fir și un strop de dragoste

Loveubaby este un brand născut în urmă cu trei ani în Londra, la London College of Fashion, susținut de o revistă creativă ce a reunit într-o echipă mai mulți colaboratori din domeniul design-ului vestimentar. Redactorul șef și, totodată creatoarea brand-ului Loveubaby, este Simina Turcu. Stilist și art director, Simina a lucrat de-a lungul timpului pentru numeroase reviste glossy pentru femei atât din România, cât și din străinătate.

Inițial un proiect prezentat la London College of Fashion, Loveubaby a trecut testul specialiștilor din modă și s-a transformat într-un business puternic, un brand cu atmosferă, care se inspiră din nevoia femeii de a se simți comfortabilă, și totodată atrăgătoare în ținutele tricotate. Ținutele Loveubaby sunt, în special, dedicate femeilor care își doresc să se simtă bine oricând. Pentru bărbați și copii, Loveubaby a creat o linie specială de eșarfe călduroase, cadouri ideale pentru cei dragi, dar mai ales pentru ziua magică de Crăciun sau aniversările celor apropiați.

Tricotaje și ceva mai mult

Creațiile Loveubaby sunt confecționate din materiale naturale, tricotaje din lână, mohair și bumbac 100%, perfecte pentru o garderobă de iarnă călduroasă și, totodată chic. Un must-have pentru acest sezon sunt tricotajele supradimensionate, printre preferate fiind chiar cardigan-urile și poncho-urile din mohair și lână, cu prețuri curpinse între 80 și 110 lei. De asemenea, nu pot lipsi din garderoba de iarnă puloverele supradimensionate cu gulere înalte, pe gât sau largi, în nuanțe nude sau culori tari, ce pot fi accesorizate cu coliere statement care dau nota finală de eleganță.

Rochiile tricotate au depășit barierele convenționale, Loveubaby propune pentru noul sezon o linie de rochii tricotate elegante, cu linii moderne și detalii chic, ce pot fi adaptate diferilor momente ale zilei, atât pentru o întâlnire business, cât și pentru o seară în oraș alături de prieteni. Nude sau în culori puternice, simple sau cu detalii moderne, rochiile Loveubaby sunt dedicate femeilor care își doresc să fie elegante și, în același timp, simt nevoia de comfort și lejeritate. Loveubaby oferă și o linie specială de eșarfe din mohair, disponibile pe o paletă coloristică diversificată. Prețurile pentru rochiile tricotate pornesc de la 100 lei, iar eșarfele sunt disponibile la 60 de lei.

Tricotajele 100% naturale sunt cadoul ideal pentru cei dragi, Loveubaby fiind mai mult decât un brand, este în sine un mesaj transmis din inimă pentru o altă inimă. Pe Simina o găsiți în inima Loveubaby din magazinul ei online disponibil pe www.loveubaby.ro sau pe pagina de Facebook Loveubaby – Online Shopping. Fiți cozy și chic în ținutele Loveubaby!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.