Cum alegi bijuteriile care să pună în valoare culoarea ochilor tăi

bijuterii argint

Cărei femei nu-i plac bijuteriile cu pietre colorate şi strălucitoare, care dau o notă de lux şi feminitate oricarei ţinute? Dar alegerea bijuteriilor cu pietre semipreţioase sau preţioase nu trebuie să fie întâmplătoare! SilverZone.ro te învaţă cum să-ţi asortezi bijuteriile la culoarea ochilor şi să alegi acele coliere, cercei, inele şi brăţări care au puterea de a-ţi transforma culoarea ochilor din subtilă în spectaculoasă!

Bijuterii cu pietre semipreţioase şi preţioase pentru ochi albaştri

În funcţie de nuanţa de albastru a ochilor, poţi alege între bijuteriile cu safire şi cele cu rubine, pentru a crea un contrast cromatic discret şi plăcut.

Pentru ochii albastru închis, safirul este cea mai bună alegere, iar pentru ochii albastru deschis, bijuteriile cu topaz albastru sau pietre acvamarin. Ochii cu nuanţe violet sunt cel mai bine puşi în valoare de pietre semipreţioase precum iolite şi tanzanite.

Bijuterii cu pietre semipreţioase şi preţioase pentru ochi verzi

Bijuteriile cu smarald sunt o alegere luxoasă dacă vrei ca verdele ochilor tăi să iasa cel mai bine în evidenţă. Gândeşte-te la o rochie elegantă de seară neagră, accesorizată cu un colier bătut cu smaralde sau un inel din argint cu smarald.

Prehnitul este piatră perfectă pentru ochii verde deschis, iar ochii verde închis vor fi cel mai bine evidenţiaţi de un colier cu pietre semipreţioase de peridot verde, ametist mov sau topaz bleu. Daca vrei să creezi un contrast cromatic plăcut între ochii tăi verzi şi bijuteriile pe care le porţi, alege o pereche de cercei din argint cu ametist şi marcasit.

Bijuterii cu pietre semipreţioase şi preţioase pentru ochi căprui

Ochii căprui fură inima oricui… mai ales dacă sunt puşi în valoare de bijuterii cu accente maronii spre galben sau chiar verzui, cum ar fi chihlimbarul. Rubinele sunt şi ele o alegere potrivită, deoarece pot contrasta plăcut cu maroniul ochilor.

Ochii căprui închis arată minunat în combinaţie cu granatul în nuanţe întunecate de roşu, iar cei căprui deschis pot fi complimentaţi la maxim de bijuteriile cu citrin.

Bijuterii cu pietre semipreţioase şi pretioase pentru ochi negri

Ochii negri sunt cel mai uşor de pus în valoare! Ai libertatea de a alege bijuterii cât mai colorate, care combină pietre preţioase de diferite dimensiuni şi culori, precum rubinele, smaraldele şi safirele.

La capitolul pietre semipreţioase, poţi opta pentru nişte cercei cu ametist mov, topaz bleu şi peridot sau un pandantiv cu ametist, topaz bleu, citrin şi peridot. Alege culorile tale preferate, combină-le şi poartă-le cu încredere!

Aceste bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase, precum şi multe alte modele de inele, brăţări, cercei, coliere şi pandantive handmade şi unicat, sunt disponibile în noua colecţie SilverZone pe www.silverzone.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.