Nici vedetele nu sunt lipsite de cusur! Află de ce retuşuri au nevoie celebrităţile pentru a atinge perfecţiunea!

medic esteticianUrmele neiertatoare ale trecerii timpului nu le ocolesc nici pe vedetele! Sunt faimoase, arată impecabil pe covorul roşu, dar nici măcar ele nu pot împiedica trecerea vremii să îşi lase amprenta pe chipul lor. Totuşi, există câteva trucuri cu ajutorul cărora celebrităţile se pot menţine mereu tinere. Iată ce proceduri le recomandă vedetelor Dr. Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al Clinicii laser de reîntinerire FAZZADA!

În cazul frumoasei Julia Roberts, specialistul FAZZADA recomandă redensificarea pielii care este subţiată, în special în zona perioculară, cu ajutorul aparatului Redensity I de la Teosyal, iar pentru redobândirea fermităţii pielii din zona submalară (sub pomeţi) recomandă procedura de remodelare a colagenului cu laserul BBL de la Sciton.

„Redensity combină eficient tehnicile tradiţionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia, aşa că ar fi terapia ideală în cazul de faţă, unde tenul este vizibil deshidratat şi imbatranit. Procedura are o acţiune imediată asupra ridurilor superficiale, dar şi asupra celor profunde, aspectul fiind îmbunătăţit chiar de la prima utilizare: vom observa că pielea este hidratată, are un aspect fin şi îşi recapătă elasticitatea şi luminozitatea”, spune specialistul.

Tratamentul este o unealtă eficientă şi puternică pentru încetinirea îmbătrânirii şi refacerea ţesutului lezat de soare, cu rezultate eficiente în redobândirea fermităţii pielii.

Lui Lucy Liu, specialistul FAZZADA îi recomandă procedura de Resurfacing cu laser ablativ Erbium Fractionat de la Sciton pentru ştergerea ridurilor şi redobândirea fermităţii pielii.

„Tratamentul Resurfacing cu laser este una din cele mai eficiente proceduri de reîntinerire cutanată. Procedura constă într-un peeling în profunzime, pe care l-aş folosi în acest caz pentru a înlătura epidermul, cel mai superficial strat al pielii, după vindecare rezultând un ten vizibil mai ferm, mai luminos şi mai neted”, adaugă specialistul.

Tratamentul este potrivit oricărei femei care are nevoie de susţinere în lupta cu trecerea anilor, fiind de ajutor în îndepărtarea atât a ridurilor profunde şi a celor superficiale, cât şi a cicatricilor lasate în urma vindecării leziunilor acneice şi modificărilor pigmentare precum pistruii, petele solare etc.

Lui Jennifer Aniston îi este recomandată o uşoară remodelare a buzelor prin conturare lejeră cu Teosyal Kiss, produs în Elveţia, cel mai pur acid hialuronic, şi 3-4 şedinţe pe an cu Forever Young BBL, pentru reîntinerire unică la nivel genetic.

„Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice, sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducător şi este iubit de toate femeile care l-au încercat, datorită efectului său îndelungat, forma apetisantă a buzelor reuşind să se păstreze până la 12 luni”, spune specialistul FAZZADA.

„Pentru a obţine un look perfect, aş continua cu tratamentul Forever Young, care întinereşte exprimarea genetică a pachetului de gene ale tinereţii şi restaurează modelul de expresie genetică al pielii îmbătrânite pentru a semăna cu cea tânără”, a completat doamna doctor.

Milei Kunis, specialistul Fazzada îi recomandă umplerea liniilor din zona pliului dintre nas şi gură cu Deep Lines de la Teosyal şi 3-4 şedinţe pe an cu Forever Young BBL, pentru reîntinerire unică la nivel genetic, şi nu în ultimul rând redensificarea pielii cu Redensity I de la Teosyal.

„Dacă restul procedurilor au mai fost amintite până acum, Teosyal Deep Lines este un produs mai special, foarte vâscos, recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feţei, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marionetă”, ne informeaza doamna doctor.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.