Centrofarm şi Plafar Retail lansează gelul cu un conţinut de 2% de acid hialuronic

Hialuronic acid forte

Centrofarm şi Plafar lansează pe piața din România un produs revoluționar, pentru îngrijirea și prevenirea îmbătrânirii pielii, care este disponibil începând din luna octombrie în toate farmaciile Centrofarm și magazinele Plafar Retail. Sub formă de gel, produsul are un conţinut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentraţie la produsele de acest tip. Pe lângă acidul hialuronic gel 2% forte, în Centrofarm și Plafar este disponibilă și varianta acid hialuronic comprimate 150mg. Ambele articole sunt comercializate sub brandul MaxiLife și sunt produse în România de producătorul de medicamente și suplimente alimentare Sintofarm SA.

Acidul hialuronic se găsește în cantități mari în organism şi îndeplinește mai multe funcții benefice, printre care și acela de ”rezervor” pentru celulele pielii, ajutând la hidratare. Pe măsură ce pielea îmbătrânește, însă, scade și capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, favorizând astfel apariția artritei, afecțiuni ale retinei ochiului, contracții musculare, hernii și îmbătrânirea prematură a pielii.

Considerat de specialiști ca fiind „cheia de la fântâna tinereţii”, acidul hialuronic este tratamentul ideal de hidratare. Cu un conţinut de 2% de acid hialuronic – cea mai mare concentraţie la produsele de acest tip, acidul hialuronic gel 2% forte este alegerea perfectă pentru hidratarea intensivă a pielii, rectificând ridurile şi conferind o structură fermă pielii. În plus, acidul hialuronic menţine elasticitatea şi supleţea cartilajelor, acţionând ca un lubrifiant la nivelul articulaţiilor de la genunchi şi şolduri.

Pe lângă acidul hialuronic gel 2% forte, în farmaciile Centrofarm și în magazinele Plafar Retail se găsește și varianta de acid hialuronic comprimate 150mg care te ajută să îţi păstrezi pielea tonifiată şi elastică, acţionând din interior spre exterior, şi să previi artrita şi osteoartrita. Persoanele care deja suferă de aceste afecţiuni vor simţi imediat o ameliorare, prin intermediul acestui tratament. Suplimentarea dozei de acid hialuronic va ajuta la reducerea inflamaţiilor, stimularea creşterii ţesăturilor conectante şi a cartilajelor de la încheieturi.

Un flacon de acid hialuronic gel 2% forte poate fi achiziţionat din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la preţul de 84 lei, iar o cutie de acid hialuronic comprimate 150mg poate fi achiziţionată din farmaciile Centrofarm sau din magazinele Plafar Retail la preţul de 89 lei. Pentru o acţiune eficientă, se recomandă ca cele două forme să fie consumate împreună.

Despre Centrofarm
Având peste 80 de ani de experienţă în domeniu, Centrofarm deţine în prezent 58 de farmacii, dintre care 37 în Bucureşti şi 21 în ţară. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piaţa farmaceutică românească. Farmaciile Centrofarm au adus în exclusivitate în România branduri cu renume internaţional, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana (suplimente alimentare) şi Lytess (textile cosmetice). Pe lângă produsele specifice oricărei farmacii, Centrofarm le oferă clienţilor şi cea mai variată gamă de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale.

Despre Plafar Retail
In prezent opereaza 34 de magazine in Bucuresti si in tara. In magazinele Plafar Retail se gasesc categorii diverse de produse, de la suplimente alimentare bio si naturale, cosmetice bio si naturale, produse de alimentatie organica, ceaiuri, pana la carti si produse de aromoterapie. Portofoliul Plafar este actualizat permanent cu branduri internationale, exclusive pe piata romaneasca. Printre acestea se numara: Bema Cosmetici, Pranarom, GoldNutrition, Dr Organic, Purasana, Biocyte, Bioking, Panier des Sens, Nature’s, Only Natural, Bohlsener Muhle.
Plafar nu este doar un magazin, este un stil de viata, este un statement impotriva produselor care altereaza ingredientele naturale sau au continut de natura chimica. Natura iti da tot ce e mai bun, alege un regim alimentar sanatos si ingrijeste-te cu produse naturale, pentru ca este cel mai firesc si mai benefic lucru. Un regim de viata sanatos este solutia longevitatii.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center