Colecţia Lunatico by Rozalia Bot

designColecţia Lunatico a designerului Rozalia Bot se axează pe 15 ţinute. Fiecare ansamblu vestimentar prezină un dialog între texturi. Un parodox ce reuneşte forme şi culori într-un contrast magistral. Conflictul coloristic redat arhitectural pe o siluetă venusiană în care tonuri florale brodate sunt compuse şi recompuse în nuanțe nesfârșite pe o paletă neagră din mătase.

Creațiile semnate Rozalia Bot (www.rozaliabot.com) se axează pe o paletă cromatică în tonuri calde ce se reunesc într-un singur punct focal, broderia florală multicoloră.

Femeia imaginată de Rozalia Bot pentru anul 2013-2014 este o femeie pasională căreia nu îi este teama să-şi afișeze feminitatea. Femeia spaniolă din zona Valenciei, un personaj ce emană esenţa feminităţii prin excelenţă. Misterioasă, seducătoare, puternică, stilată, dar şi veselă, toate în acelaşi timp. Femeia ce domină planul terestru prin pasiunea afişată firesc, prin opulenţa transformată în eleganţă. Conversia simplităţii la complexitate studiată.

Colecția Lunatico surprinde o reîntoarcere la valori şi meștesuguri străvechi redate într-o formă actuală. Broderia florală realizată manual din fir de mătase fără intervenție tehnologică, iar țesăturile folosite sunt fibre naturale, în principal mătase.

Rozalia Bot propune ţinute senzuale, simpliste şi în acelaşi timp sofisticate. Inspirate de o viziune a frumosului capturat în detalii şi de frumuseţea subtilă a naturii prin broderia cu flori multicolore, creaţiile semnate Rozalia Bot combină linii simple, fluide, cu structuri complexe, arhitecturale.

Pozele de campanie au fost realizate la Sibiu, în colaborare cu Alin Gălăţescu – art director, fotograf Vali Bărbulescu, model Delia Tudose.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center