Anca Lungu îţi spune cum să scapi de vinişoarele inestetice de pe picioare!

Venectaziile, cunoscute popular drept vinişoare inestetice, dau bătăi de cap tot mai multor femei, care se văd nevoite să renunţe la fusta sau rochia preferată pentru că le este jenă să îşi expună picioarele. Cunoscuta prezentatoare TV Anca Lungu a descoperit în cadrul Clinicii Fazzada secretul în combaterea acestei imperfecţiuni şi îl împărtăşeşte tuturor celor care îşi doresc să aibă o piele frumoasă şi impecabilă: laserul ultraperformant Sciton, care facilitează efectuarea unor proceduri cosmetice cu rezultate deosebite!

“Ştiam că terapiile cu laser pot rezolva rapid şi fără durere tot felul de probleme, aşa că am trecut cu încredere pragul clinicii Fazzada. Am fost însă extrem de surprinsă să constat că rezultatele sunt vizibile chiar de la prima şedinţă. Practic, în 20 de minute am scăpat de mai bine de jumătate dintre acele mici vase de sânge inestetice de pe picioare. A fost unul dintre cele mai rapide şi eficiente tratamente medical estetice din câte am încercat vreodată”, a declarat Anca.

Astfel, ea a reuşit să elimine în doar câteva minute o parte din aceste vene dilatate şi sparte care, pe lângă disconfortul vizual, sunt de multe ori şi dureroase pentru cele care le poartă. Ele apar ca urmare a moştenirii genetice, dar de multe ori sunt agravate de obiceiurile de viaţă nesănătoasă (sedentarism, fumat, program haotic de somn, stat prea mult în picioare etc.).

Laserul Sciton, prietenul frumuseţii
Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel încât frumuseţea pe care ne-o dorim să nu rămână doar un vis de neatins.

Pentru tratarea venectaziilor, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizează o tehnologie, avansată, compatibilă cu orice tip de piele chiar şi cu cea bronzată. Lungimea de undă de 1064 nm a razei laser produce o încălzire selectivă a venelor pentru un rezultat clinic excelent în lipsa oricărei senzaţii de disconfort.

De asemenea, laserul este folosit pentru tratarea leziunilor vasculare atât de la nivelul fetei (pete maro provocate de expunerea la soare, hemagioame, negi, acnee, rozacee) cât şi din zona picioarelor (vene proeminente sau aşa numitele „vene păianjen”). Este important de spus că se pot trata atât venele profunde, cât şi superficiale, cele roşii dar şi cele albastre, precum şi groase sau subţiri, pe picioare sau pe faţă.

Caracteristicile laserului Sciton
Laserul Sciton propune efectuarea unor tratamente personalizate în funcţie de tipul de piele al fiecărui pacient în parte, garantând cele mai rapide şi mai sigure rezultate datorită a două caracteristici ale sale: scanarea controlată de computer şi interfaţa inteligentă.

Platforma dispune de cel mai puternic sistem de răcire integrat, ce realizează un control precis al temperaturii suprafeţei epiteliale. Sistem avansat de emitere a razei laser se realizează prin intermediul unui braţ articulat ce permite emiterea acesteia continuu, fără a fi distorsionată.

Unde se poate efectua tratamentul?
Laserul Sciton este disponibil în România prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar şedinţele de tratament se pot realiza la Clinica Fazzada, clinica laser de reîntinerire, care înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin şedinţele Pret-a-traiter pentru pacienţi şi poziţionarea ca centru de excelentă în proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.