Noua carte semnată de Dr. Menci – PĂRINŢI ALTFEL – spune adevărul!

alimentatia copilului MenciÎnvățați să creșteți copiii corect, vă vor fi recunoscatori mai târziu!

În luna octombrie a apărut cartea Părinți Altfel – cu copii de la -1 la 10 ani, semnată de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, o adevarată enciclopedie plină de sfaturi adresate celor care vor să aibă copii sănătoși, puternici și pregătiți pentru viață. Așa cum și-a obișnuit cititorii, dr. Menci sintetizează în noua apariție propria sa viziune holistică asupra alimentului și alimentației și, la fel ca în toate celelalte cărți ale sale, spune adevărul!

A te hrăni, şi mai ales a hrăni un copil, nu este o joacă! Majoritatea părinţilor ştiu acest lucru şi, dacă până când au avut un copil au neglijat acest aspect cu ei înșiși, atunci când bebeluşul a apărut în familie au început să devină conştienţi de faptul că trebuie să ia măsuri. Sursele de informaţie sunt multiple şi inepuizabile, în librării sau pe internet se găsesc nenumărate informaţii despre nutriţia copiilor, acestea provenind de la medici pediatri, nutriţionişti sau pur şi simplu mămici care au studiat nutriţia. Şi totuşi ne confruntăm cu micuţi bolnăvicioşi, care fac diabet de la un an-doi, au probleme de inimă, suferă de astm din faşă, răcesc tot timpul sau au probleme psihice. Ceea ce ne duce la concluzia că abordarea de până acum are mari hibe. Nici viitorii părinţi nu sunt bine sfătuiţi, nici cei actuali, nimeni nu mai ştie unde să găsească o informaţie corectă, pe care să se bazeze. Creşterea unui copil a devenit un lung şir de experimente, iar părinţii sunt bulversaţi.

„Vom spune, aşa cum am mai zis-o: Dr. Menci ştie! Calitatea nr. 1 a domniei sale a fost dintotdeauna curiozitatea – de altfel, prima caracteristică a unui cercetător. Iar atunci când un genetician/ nutriţionist/ specialist în chimia alimentului se hotărăşte să scrie o carte pentru cei care îşi doresc copii şi pentru cei care au deja copii, atunci vă garantăm că rezultatul este unul de excepție”, a explicat Corina Pintilie, director general editura Coreus.

Aceasta carte vă oferă soluția reală și corectă!

Dr. Menci îi învaţă pe viitorii părinţi regulile de bază ale alimentaţiei sănătoase, le arată cum influenţează stilul de viaţă al părinţilor evoluţia copilului, chiar înainte de a fi conceput şi cum ar trebui să se pregătească pentru primirea noului membru al familiei. De asemenea, oferă informaţii preţioase despre perioada prenatală şi sarcină şi despre cum ar trebui să se hrănească mama în acest timp, continuând apoi cu alimentaţia sugarului, a mamei care alăptează, cu programul de alimentaţie pentru primul an de viaţă şi diversificarea. Astfel, aflaţi care sunt alimentele optime pentru copii, vi se dezvăluie care sunt cele nocive alimente pentru cei mici şi vi se explică amănunte despre bolile bebeluşilor şi modalităţile de evitare a acestora.

Bonus: o mulțime de rețete cu adevărat sănătoase pentru cei mici, începând de la diversificare (6 luni)!

„Alimentația copiilor este în sarcina părinților până la vârsta de 10-11 ani, la fel cum stilul de viață al acestora determină obiceiurile alimentare ale copiilor. Cu alte cuvinte, dacă vă doriți copii sănătoși și bine dezvoltați începeți cu voi înșivă”, adaugă prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Proiectul editorial Părinţi Altfel este susţinut de Aqua Carpatica, un brand implicat în informarea corectă și transparentă despre apă, în special în explicarea riscurilor aferente consumului de apă contaminată cu nitraţi, mai ales în cazul copiilor – cei mai vulnerabili la efectele toxice ale acestora pentru organism. Pentru amănunte vizitaţi www.aquacarpatica.com.

Dragi cititori, parinți în devenire sau deja parinți, dragi bunici, matuși, unchi și prieteni de familie, vă anunțăm cu bucurie că, în sfârșit, puteți răsufla ușurați: lăsați îngrijorările deoparte și nu vă mai faceți probleme, deoarece aveți la îndemâna soluția la toate frământările de până acum.

Nu mai aveți altceva de făcut decât să puneți burta pe carte și să treceți la treabă! Învațați să creșteți copiii corect – vă vor fi recunoscători mai târziu!

Cartea Părinți Altfel – cu copii de la -1 la 10 ani poate fi comandată online de pe www.doctormenci.ro sau www.parintialtfel.ro la prețul de 59,9 lei. Cine dorește să o răsfoiască mai întâi are la dispoziție pe aceste site-uri o amplă mostră a cărții.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.