CARPISA, colecţia toamnă iarnă 2013/2014 pentru femei

Carpisa colection 2014Colecţia CARPISA pentru toamnă iarnă 2013/2014 femei pune accentul pe funcţionalitate, fiind inspirată de agitaţia urbană a zilei. Combinaţia de culori şi mixul de materiale sunt cuvintele cheie ale acestei colecţii.

Şi când spunem mix de materiale ne referim la mixul de materiale opace cu cele strălucitoare şi cele clasice, care permit crearea de genţi rigide, cât şi flexibile. Colecţia aduce în atenţie şi nailonul (nylon), un material funcţional dar şi distractiv în acelaşi timp, în diverse culori şi cu diverse aplicaţii.

Colecţia îmbină stilul romantic cu stilul rock, ambele traduse prin spirit tânăr, dar sobru. Elementele decorative propuse se încadreză perfect în această combinaţie: de la ţinte la lanţuri şi fermoare metalice, de la ciucuri din piele la funde decorative.

Cele 3 teme principale ale colecţiei CARPISA pentru femei a noului sezon sunt: Animal Print, Glam Rock şi Day-Ttime.

Animal Print, un joc de culori neutre care contrastează în mod armonios.

Glam Rock, interpretat ca un joc de stele strălucitoare desenate cu aplicaţii metalice care luminează o noapte întunecată, fie ca un joc de ţinte printate ton pe ton care scot în evidenţă spiritul tânăr.

Day–Time, o ofertă concretă de genţi şi accesorii create special pentru fiecare tip de femeie.

Nu trebuie să uităm nici de genţile din piele şi piele întoarsă. Fie că este vorba de pielea de crocodil sau de cea Suede, culorile clasice alternează cu cele vii. Culorile vedetă sunt vişiniu şi roşu, pentru a scoate în evidenţă feminitatea şi senzualitatea oricărei femei.

Noua colecţie CARPISA pentru sezonul toamnă iarnă 2013/2014 se găseşte în toate cele 4 magazine CARPISA din România: Băneasa Shopping City Bucureşti, AFI Palace Cotroceni Bucureşti, City Park Mall Constanţa, Iulius Mall Cluj Napoca, cât şi online pe www.shoes.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.