Romanian Label şi-a lansat prima colecţie de II vintage, unicat

romanian traditional

Prima impresie contează întotdeauna, iar a te îmbrăca frumos, decent şi cu bun gust nu e tocmai uşor, mai ales dacă vrei să-ţi creezi un stil propriu care să dăinuie în timp.

Stilul vintage se deosebeşte de orice alt stil vestimentar deoarece nu îşi arată vârstă, poţi să-l porţi toată viaţa şi este permanent la modă. Astăzi, fenomenul vintage, foarte popular în străinătate, unde femeile sătule să mai cumpere haine „comerciale” au luat cu asalt numeroasele magazine cu haine şi accesorii de acest gen, începe să prindă contur şi în România. În general, termenul „vintage“ este echivalent cu o bună investiţie pe termen lung, lucru de care încearcă să ne convingă şi Romanian Label, brand-ul ce aduce în atenţia noastră o selecţie deosebită de ii cusute manual pe pânză din bumbac, ţesută în casă.

“Fascinaţia pentru frumos, clasic, autentic şi durabil, aşa cum sunt ii-le vintage cu o vechime de cel puţin 30 de ani este firească, pentru că vorbim de piese vestimentare care au trecut testul timpului, vechi şi valoroase, unice şi memorabile” – susţine Vlad Andrieş, manager Romanian Label.

Rezistenţa în timp a acestor bijuterii vestimentare dovedeşte calitatea şi măiestria cu care au fost lucrate, multe dintre modelele de cusături fiind astăzi foarte greu de replicat. Veţi regăsi pe www.romanianlabel.ro ii brodate cu motive spectaculoase şi diverse: motivul măceşului realizat din mărgele galbene şi negre, motivul trifoiului în nuanţe de mouline maro şi fire strălucitoare aurii, motivul fluturelui şi cel al frunzei lungi sau vrejului ori motivul corzii de viţă de vie. Alte elemente care atrag atenţia sunt paleta cromatică, mânecile trei sferturi şi cusăturile dublate de sute de mărgeluţe.

Chiar dacă nu eşti o vânătoare de piese istorice, merită să îmbini vechiul cu noul pentru un look original, mai ales că liniile, culorile, formele sunt potrivite atât pentru personalităţile conservatoare, cât şi pentru cele rebele, pline de viaţă.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.