Noul trend în estetică: tatuajele cosmetice pentru sprâncene şi buze

TatooTrendul schimbător al modei, comoditatea, dar şi dorinţa de a arăta bine în permanenţă îndrumă cât mai multe femei către saloanele de tatuaj pentru un make-up cu pigment semipermanent sau chiar permanent. Pragul salonului tatuaje Roxy Tattoo a fost trecut de domnişoare de la 18 ani până la femei de 80 de ani pentru a-şi tatua buzele sau sprâncenele, permanent sau temporar.

Trendul în materie de machiaj este tatuarea cât mai discretă şi cât mai naturală a feţei. Tatuajele cosmetice sunt o procedură de a adăuga culoare permanentă stratului derm al pielii pentru a îmbunătăţi aspectul de lungă durată.

Încercând să aflăm cât mai multe despre tatuaje cosmetice am stat de vorbă cu reprezentantul salonului Roxy Tattoo, am aflat că „De importanţă majoră este consultarea anterioară: cereţi artistului tatuator să vă deseneze înainte, să vă arate diferite nuanţe şi nu în ultimul rând cereţi să vi se arate piesele de unică folosinţă cu care se lucrează. Atenţie! Nu doar acul este de unică folosinţă, ci şi vasul pentru pigmenţi şi o piesă a aparatului – sunt la fel de importante ca şi acul, şi să nu uităm de mănuşi!“.

Ar trebui să vă documentaţi foarte bine înainte de a vă face un astfel de tatuaj. Un tatuaj cosmetic greşit este foarte greu de corectat, ameninţând direct sănătatea. Scoaterea machiajului tatuat poate costa o grămadă de timp şi bani, câteodată nu poate fi îndepărtat decât prin interveniţii chirurgicale, care automat înseamna şi cicatrice.

De aceea se recomandă apelarea la saloane de tatuaje bine dotate şi bine cotate, iar atunci rezultatul va fi pe măsură. În principiu, un salon care se respectă şi care îşi respectă reclienţii, nu dă greş pentru că experienţa şi munca lui îl recomandă de piaţă.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.