Produse care îţi răsfaţă toate simţurile

Caudalie cosmeticsCa urmare a succesului înregistrat de Divine Oil în 2012, Caudalie lansează trei noi produse ale colecţiei, care au ca trăsătură distinctivă notele consacrate, devenite cult, de grapefruit, trandafir bulgăresc şi marocan, piper roz, vanilie, cedru de Virginia şi mosc alb.

DIVINE LEGS
Un bronz natural, personalizat, fără expunere la soare şi fără autobronzant

Un produs esenţial pentru vremea caldă, loţiunea DIVINE LEGS învăluie pielea, o hidratează şi o hrăneşte pentru a oferi picioarelor o strălucire aurie. O alternativă naturală la autobronzantele cu mirosuri neplăcute şi aplicare neuniformă, dar şi la razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui, DIVINE LEGS este o loţiune cu textură somptuoasă şi catifelată, care hrăneşte, conferă strălucire şi bronzează picioarele instantaneu.

Se adaptează perfect oricărei nuanţe de piele şi se usucă într-o clipă. Ingredientele-cheie includ: Extract de cicoare – extras din rădăcinile de cicoare cultivate în Franţa. Acesta oferă un efect de bronz imediat, în doar 60 de secunde de la aplicare. Intensitatea bronzului se poate ajusta în funcţie de cantitatea aplicată. Extract de roşcovă – extras din pulpa fructului arborelui de roşcovă. Acest ingredient intensifică şi prelungeşte bronzul natural al pielii prin stimularea unei proteine, kinaza C. Ulei de struguri – extras din seminţe de struguri şi rafinat pentru a asigura o formulă ultra-hrănitoare.

Concentraţia de acid linoleic (Omega 6), un acid gras esenţial pentru piele şi membranele celulare, permite un control mai bun al hidratării pielii. Extract de seminţe de rapiţă – extras din ulei de rapiţă, acest nou ingredient optimizează hidratarea naturală a pielii. Acesta previne pierderea transepidermică de apă, prin reorganizarea reţelei de lipide de la suprafaţa pielii, pentru a o face mai compactă, prevenind astfel evaporarea apei. Cupru şi particule aurii – conferă pielii un aspect delicat, irizat.

Se aplică pe picioare, pe pielea curată şi uscată, şi se lasă să se usuce timp de 60 de secunde. Se îndepărtează cu uşurinţă cu apă. Conţine 93% ingrediente naturale. Preţ: 119 lei (100 ml).

SCRUB DIVINE
Exfoliere divină delicată

Un scrub corporal cu patru uleiuri vegetale excepţionale – ulei din sâmburi de struguri, ulei de argan, hibiscus şi susan – într-o bază de zahăr brun, care exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, în timp ce o hidratează. Formula sa, care conţine 100% ingrediente active şi 0% apă, se transformă într-un lapte calmant la contactul cu apa, lăsând pielea hidratată, moale, mătăsoasă şi delicat parfumată. Se aplică de două ori pe săptămână pe pielea umedă, apoi se clăteşte. Conţine 97% ingrediente naturale. Preţ: 105 lei (150 g).

LUMÂNARE DIVINE
Mirosul iconic al uleiului Divine într-o lumânare parfumată

Acest parfum floral, lemnos, se deschide cu note de grapefruit şi frunze de violetă. Floarea de portocal şi trandafirul se îmbină perfect cu iasomia însorită. La final, o mireasmă învăluitoare de lemn de cedru şi vanilie se întrepătrunde cu note delicate de mosc alb. Aşezată într-un superb recipient de sticlă, în nuanţe castanii. Capac din lemn de frasin. 150 g. Produsul nu este disponibil în România.

DIVINE OIL
Un produs-cult. Acest ulei uscat hidratează, hrăneşte şi îmbunătăţeşte aspectul tenului, corpului şi părului, datorită formulei sale unice realizate dintr-un amestec excepţional de uleiuri (de struguri, de argan, hibiscus şi susan), combinat cu Polifenolii anti-oxidanţi patentaţi Caudalie. Uleiul învăluie pielea într-un parfum subtil, floral şi însorit, cu note lemnoase. Preţ: 119 lei (100 ml).

Disponibil din iunie 2013 pe www.caudalie.com şi în farmaciile Centrofarm, care au adus în exclusivitate în România acest brand cu renume internaţional.

Despre Caudalie
Caudalie este un brand de familie 100% independent, înfiinţat de Mathilde şi Bertrand Thomas. În urmă cu 15 ani, cuplul a descoperit puterea antioxidantă uluitoare a strugurilor şi a viţei de vie, respectiv Polifenolii, în timpul recoltei de struguri de pe podgoria familiei Château Smith Haut Lafitte. De atunci, Caudalie – care înseamnă o măsură de calitate a duratei de finisaj a vinului pe paletă – este lider în îngrijirea anti-aging în Franţa. Toate produsele Caudalie urmează angajamentul “Cosm-etic” al brandului, adică formule fără: parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale, laureat sulfat de sodiu, coloranţi artificiali şi ingrediente animale.

Aceste tratamente fără egal sunt de asemenea disponibile în luxoasele Spa-uri Caudalie Vinothérapie, situate în locaţii de excepţie din întreaga lume.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.