Romanian Label lansează colecţia de II – Vară 2013

romanian traditional

De ziua naţională a iiei, 17 mai, Romanian Label a lansat cea mai nouă şi inedită colecţie de ii, menită să exalte sufletele doamnelor şi domnişoarelor prin modelele deosebite şi calitatea materialelor folosite.

Colecţia de Vară 2013 se concentrează pe detalii, culori pastel sau aprinse şi croiala care oferă lejeritate şi confort la fiecare purtare. Brodate în totalitate manual cu fir de moulin şi realizate din pânză topită, ii-le tradiţionale Romanian Label au prins din urmă trendurile momentului şi s-au adaptat cum nu se putea mai bine, fiind gata să pună în valoare simplitatea, naturaleţea şi charmul oricărei purtătoare.

O dată cu lansarea noilor modele de ii, Romanian Label lansează şi câteva îndemnuri: „Reinventează-ţi stilul vestimentar şi fii o mândră chic!”, „Poveste pe pânză. Fă parte din ea şi colindă lumea!”, „Împlinesşe-ţi dorinţa de a fi unică. Ia-ţi o ie pe măsură!” şi „Celebrează momentele speciale în stil românesc. Poartă ie!”, care ne dau un motiv în plus pentru a le include în garderobă fără ezitare!

Versatile şi vaporoase, ii-le Romanian Label cu mânecă scurta sau lungă, simple sau cu motive geometrice ori florale oferă o vastă deschidere către stiluri clasice sau avangardiste, tradiţionale sau nonconformiste, fiind potrivite atât pentru nostalgicii vremurilor trecute, cât şi pentru fashionistele contemporane.

Savurează moda inspirată din folclorul românesc şi alege cu încredere să-ţi pui în valoare simţul estetic asortând ia cu accesoriile tale preferate! Te vei bucura de un look nou în fiecare zi!

Preţurile ii-lor variază între 169 şi 759 lei, în funcţie de complexitatea modelului, putând fi comandate pe www.romanianlabel.ro.

Bucuria vine din lucruri simple, însă satisfacţia vine din alegerile făcute!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center