Pariază pe verde pentru nunta ta în acest an

wedding at Predeal
S-a dat dat drumul la nunţi! În sezonul primăvară vară 2013, verdele este culoarea vedetă şi in materie de organizare de nunţi: de la decoraţiuni până la locaţie. Combină verdele natural al naturii cu nuanţa elementelor de decor la Complex Hotelier Eden şi vei petrece momente de neuitat alături de cei dragi.

Tendinte 2013: nunta în nuanţe de verde

Culoarea pe care o alegi in ziua nunţii tale va nuanţa stilul întregului eveniment, aşa că este important să te gândesti ce culori vi se potrivesc şi cum le alegeţi. Şi pentru că anul acesta este anul şarpelui, verdele a fost declarat culoarea vedetă! Aşa că dacă te căsătoreşti în acest an şi vrei să ai noroc, alege verdele şi pentru nunta ta.

Tema nunţii va influenţa atmosfera generală. În funcţie de starea de spirit, de preferinţa pentru culori vibrante sau nuanţe calde, poţi alege nuanţa perfectă pentru tine: verde pal, verde mint sau vernil. De la decoraţiuni şi aranjamente florale, verdele este o culoare veselă, caldă şi relaxantă care îţi va aduce mult noroc în căsătorie.

Nunta în natură este moda anului 2013

Iar dacă verdele nu este culoarea ta preferată profită de verdele proaspăt din natură în anotimpul cald. Accentele verzi te duc cu g’ndul la o locaţie idilică într-un peisaj de vis. Anotimpul poate influenţa locaţia aleasă pentru nuntă, iar o locaţie bine aleasă la poalele muntelui este perfectă în sezonul cald care se apropie.

Complexul Hotelier Eden te aşteaptă într-o locaţie de poveste cu servicii ireproşabile, de la cazare de lux şi preparate delicioase, la organizarea perfectă a celui mai important eveniment din viaţa ta.

Iar dacă vei alege să îţi organizezi nunta la Hotel Eden din Predeal, atunci te vei bucura de preţuri speciale: all inclusive la numai 49 euro/ persoană. Pachetul include meniul complet, pachet bauturi şi servicii cazare şi Nu se percepe taxă de închiriere pentru local, se plăteşte doar meniul!.

În plus, pentru tinerii căsătoriţi şi naşi: câte un apartament cu jacuzzi pentru noaptea nunţii!

Intră pe site-ul www.edenhotel.ro pentru a afla mai multe detalii şi planifică-ţi nunta mult visată la Complexul Hotelier Eden.

Despre Complex Eden

Complexul Eden din Predeal este situat în mijlocul unui peisaj mirific de pădure, ceea ce permite oamenilor care se simt obosiţi şi stresaţi să vina să se relaxeze într-un mediu liniştit, curat şi confortabil. Ori de câte ori aceştia se simt epuizaţi şi stresaţi de grijile cotidiene, aleg Hotel Predeal Eden, pentru a-şi reîncărca tonusul şi buna-dispoziţie.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.