Gama de produse cosmetice Guam, acum şi în România

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul cosmeticelor, brandul Guam se lansează şi pe piaţa românească, oferind produse naturale de înaltă calitate, realizate din ingrediente marine şi destinate îngrijirii optime a corpului.

Gama de produse Guam cuprinde creme şi tratamente anticelulitice şi pentru hidratare intensă, creme anti rid, măşti pentru ten şi păr, precum şi alte produse de îngrijire specifice, inclusiv pentru baie şi duş.

Numele acestei game de produse, Guam, vine de la numele algei Guam, descoperită în 1986 în Oceanul Atlantic. Atunci a fost înfiinţată şi compania Lacote, ale cărei produse sunt comercializate internaţional şi recunoscute pentru proprietăţile lor de tratare a celulitei şi eliminare a toxinelor din organism.

Algele Guam sunt în mod tradiţional culese în perioada mai-august, când apele oceanice sunt mai calde şi le permit să se dezvolte pe suprafeţe întinse. Doar cele mai proaspete şi viguroase alge sunt utilizate ca ingrediente în produsele naturale ale firmei. Pentru a fi folosite în realizarea produselor cosmetice, alegele sunt uscate la soare cel puţin 3 zile, în acest timp devenind concentrate uscate, care apoi sunt duse în laboratoarele companiei Lacote şi prelucrate. Această tehnică de uscare naturală permite păstrarea tuturor propietăţilor algelor, menţinând plasma care conţine resurse foarte importante de minerale, metale, glucide, proteine, vitamine şi alte nutrimente care ajută în mod deosebit pielea.

Produsele Guam comercializate în România sunt excelente pentru mineralizarea pielii şi detoxifiere, pentru refacerea stratului hidrolipidic, care ne apără de microbii ce pot pătrunde în piele, înlătură radicalii liberi şi previn îmbătrânirea prematură a pielii. Cea mai cunoscută proprietatea a algelor Guam este însă capacitatea de a combate eficient şi rapid celulita. Atât nămolul cât şi algele Guam ajută la eliminarea celulitei şi îmbunătăţirea aspectului pielii, care devine tonifiată şi fermă.

În perioada de primavara, www.guam.ro vă aşteaptă cu o serie de produse promoţionale: cremă faţă pe bază de alge, creme anticelulitice, cremă de vergeturi şi diverse tratamente riduri şi tratamente anticelulitice. Beneficiaţi de proprietăţile algelor Guam şi dobândiţi o piele hidratată şi sănătoasă, utilizând gama de produse Guam destinate îngrijirii tenului şi corpului.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.