Rochii colorate pentru o primăvară veselă

fashion 2013
Rochia este o piesă de rezistenţă în garderoba oricărei femei. În primele ei forme, rochia apare în secolul XIX cu mâneci lungi şi gât înalt. De-a lungul istoriei, rochia şi-a schimbat structura ajungând la versiunea rochiei scurte în anii ’60, o invenţie fabuloasă la acel timp.

Astăzi rochiile sunt omagiate în fiecare colecţie de către designeri, iar în colecţiile primăvară vară 2013, Elie Saab, Versace sau Alberta Ferretti au prezentant rochii vaporoase şi fluide.

Rochii din dantela elegante

Anotimpul călduros îmbie la rochii din voal uşor de purtat care asortate cu o pereche de balerini şi un colier supradimensionat dau un aer chic&trendy oricărei ţinute.

Bumbacul a rămas în preferinţele designerilor în acest sezon, iar rochiile din bumbac colorate merg perfect asortate la o pereche de tenişi sau sandale joase pentru un look casual relaxat.

Frumuseţea rochiilor stă în eleganţa pe care ele o inspiră

De la rochiile office la rochii din voal şi până la cele din bumbac, rochia poate fi purtată diferit în fiecare zi, în funcţie de starea de spirit.

Rochii colorate pentru zile vesele

O rochie din voal fluidă poate fi purtată la prânz cu o pereche de balerini pentru un look chic şi seara cu o pereche de sandale cu toc înalt pentru un look elegant. Tocmai versatilitatea face rochia o piesă esenţială în orice garderobă. Indiferent ca alegi varianta scurtă jucăuşă, o rochie elegantă din voal cu dantelî sau o rochie uşor de purtat din bumbac în culori vesele, nu poţi da greş.

Rochia inspiră eleganţă şi feminitate. Pentru toate admiratoarele rochiilor, La Femme vă propune o paletă variată de rochii pentru acest sezon.

Şi pentru că în sezonul cald nu trebuie să îţi lipsească o rochie, în săptămâna 22 Aprilie-29 Aprilie 2013 te poţi bucura de reduceri de 30% la rochii. Intră acum pe www.lafemme.ro şi alege-ţi rochia preferată.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.