Moda a la Paris cucereşte România prin noua colecţie La Femme

moda a la Paris

Moda romantică a Parisului cucereşte România! Curentul retro revine puternic în sezonul primăvară vară 2013, iar noua colecţie La Femme te duce cu gândul la divele pariziene de altă dată şi stilul lor inconfundabil: fuste cloş, pantaloni pană şi materialele preţioase!

Noua colecţie La Femme te trimite în seducatorul Paris al anilor ’60!
Moda retro clasic a la Coco Chanel dă farmec oricărei femei! Colecţia primăvară vară 2013 La Femme este produsă în Franţa şi este inspirată din materiale preţioase precum brocartul, voalul, dantela şi tripul voal pentru a crea o poveste romantică a trecutului într-un prezent retro.

De la rochii seducătoare din dantelă la combinaţii delicate de triplu voal sau brocart, La Femme şi-a propus să transforme orice femeie într-o divă pariziană. Pantalonii pană a la Jane Birkin, fustele cloş a la Brigitte Bardot şi gulerele detaşabile elegante creează ţinute chic&tendy a la Paris.

La Femme nu uită nici de clasica combinaţie alb şi negru păstrând tradiţia modei franceze. Noul sezon pune accentul pe bicromatism cu tonuri de bază senzuale: negru şi alb, nude şi alb sau nude şi negru, în stilul combinaţiilor pe care le purta Edith Piaf.

Moda a la Paris şi online prin noua platformă LaFemme.ro
Dacă deja te-am dus cu gândul la Champs Elysees şi Le Tour Eiffel, atunci te invităm să faci o călătorie online pe www.lafemme.ro. Începând cu 8 Aprilie 2013, se lansează o nouă platformă online pentru a veni în ajutorul fanelor brandului care îşi doresc o modalitate mai uşoară de a face cumparaturi.

Pentru toate iubitoarele modei a la Paris, La Femme a pregătit reduceri şi oferte speciale în toată luna aprilie 2013. Şi pentru că nu există pariziancă care să nu poarte o esarfă, La Femme oferă atât în magazinele online cât şi în cele offline în luna aprilie cadou câte o eşarfă la fiecare cumparatură mai mare de 150 lei.

Despre La Femme
În prezent, reţeaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate în Bucureşti, Constanţa şi Piteşti. În următorii ani vor fi inaugurate alte magazine, în diferite locaţii din Bucureşti şi din ţară.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center