LookSexy. Cadouri de 1 Martie

Lenjerie sexy concurs premiuLookSexy.ro vă premiază de 1 Martie cu lenjeria sexy din imagine.

Se poate înscrie oricine vrea să ne dea un Like la şi Share la orice produs din magazinul LookSexy.ro pe Facebook.

Puteţi face asta vizitând magazinul online LookSexy.ro (butoanele de Share şi Like există pe fiecare pagină).

Pentru înscriere este necesar să ne trimiteţi link-ul de pe Facebook către produsul la care aţi dat Share, împreună cu datele personale, pe adresa editor@blow.ro.

Numele participantelor la concurs vor fi afişate mai jos, în Lista de participanţi de pe Blow.ro (atâta timp cât nu au conţinut neadecvat regulilor de publicare pe Blow.ro).

Regulament:

– Emailul trebuie trimis pe adresa editor@blow.ro.
– Emailul trebuie să aibă obligatoriu subiectul: „Concurs LookSexy.ro“ şi link-ul cu produsul la care aţi dat SHARE pe Facebook.
– Data limită a concursului este 1 martie 2013. Orice email trimis după această dată nu va mai fi luat în considerare.
– Obligatoriu email-ul va conţine numele, prenumele şi data naşterii. Adresa de email şi data naşterii nu vor fi făcute publice.
– Stabilirea câştigătorului se va face în perioada 2-3 martie 2013.

Câştigătoarea concursului este Angheloiu Andreea Marina

Lista cu participantii acceptati în concurs:

– Manescu Elena-Manuela
– Mirica Rodica
– Mihalache Simona
– Ioakeimidis Adriana
– Sava Iulia
– Stancioiu Nicoleta Florentina
– Lupu Gabriela
– Tudosescu Elena
– Visinica Madalina
– Militaru Gabriela
– Marinescu Felicia Adriana
– Andronic Florentina
– Cernea Adelina
– Pop Aurelia
– Laver Adrian
– Calin Andreea Daniela
– Roberto-Lucian Avram
– Roxana Dragoi
– Pavalache Sebastian
– Craciunescu Mihaela
– Micu Doina
– Nicoleta Pasescu
– Ion Felicia
– Manea Maria Monica
– Stoian Ramona
– Luca Mihaela Elena
– Ivan Raluca
– Grigore Cornelia
– Hutu Mihaela
– Mititelu Mihaela
– Gabriel Neghina
– Dumitru Ioana
– Doldoran Corina
– Ivan Raluca
– Mihaela Scurtu
– Elena Gornescu
– Alexandra Stanciu
– Eni Lidia Adina
– Fieraru Aura
– Brebenel Ristache Luiz Virginia
– Monika Erzsebet
– Ciobanu Claudia Daniela
– Angheloiu Andreea Marina
– Babau Hermina
– Sima Geanina Iuliana
– Barbut Luminita Vasilica
– Stoian Ramona

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 • laver adrian

  supeer cooll

 • pop aurelia

  http://www.looksexy.ro/valentines-day&page=a este superba pentru 1Martie si ziua de 8 martie le fel de ziua indragostitilor ar fii o provocare deplina pentru mine cu asa lenjerie.Lenjeria intima este o pasiune pentru mine. O femeie se poate exprima cu adevarat prin lenjeria pe care o poarta. In functie de alegerea facuta, o femeie poate lasa latura ei feminina sa staluceasca, latura sexy si seducatoare sa zburde sau latura blanda si inocenta sa se dezvaluie. Arta de a purta lenjerie nu este deloc dificila, trebuie pur si simplu sa descoperi ce stil se potriveste cel mai bine. Intotdeauna aleg cu atentie lenjeria intima, cumpar istet si o port cu mandrie.
  Atunci cand pregatesc o seara speciala alaturi de iubitul meu, lenjeria intima reprezinta “cireasa de pe tort”, este desertul care asteapta sa fie devorat dupa o masa copioasa, este ceea ce il face pe barbat sa tremure de dorinta de a explora ceea ce se afla ascuns in spatele voalului si a dantelei.
  Lenjeria intima reprezinta diferenta dintre sex si iubire, este ceea ce diferentiaza o femeie de alta, este hartia de cadou ce abia asteapta sa fie sfasiata in preludiul dragostei.
  Lipsa lenjeriei intime de pe corpul unei femei, ar fi ca si cum un barbat ar privi o opera de Botticelli, dar fara sa ii starneasca interesul personal, decat doar pentru arta.
  Cu o astfel de lenjerie, seara “hot” este garantata.
  “De ce? Pentru ca e genul de lenjerie care te duce cu gandul la vremurile de alta data prin corsetul si pojartierul din care este compusa, e genul de lenjerie care desi imbraca mai mult dezbraca. Imi place pentru ca ma face misterioasa si completata cu o pereche de ciorapi cu banda impreuna cu o pereche de pantofi negri de lac cu tocuri cui cat mai inate posibil voi fi cu siguranta o aparitie in ochii sotului meu creaind preludiul pentru o noapte de vis impreuna. Să fii atrăgătoare în fiecare zi a anului, nu e deloc uşor, dar cu lenjeria sexy din dantela si satin cu siguranta poti trezi visurile oricarui barbat, iar al meu cu siguranta ar fi unul norocos daca as purta asa ceva. Negrul a dobandit deja un statut emblematic in materie de lenjerie sexy dand o nota cu totul aparte si arunca senzualitate exact acolo unde e cazul asupra corpului meu. Pe langa faptul ca lenjeria de tip corset pune cu siguranta in valoare partea superioara a corpului, aceasta lasa mai mult loc imaginatiei si te poate antrena in acele jocuri ale seductiei pe care feminitatea oricareia dintre noi este cu siguranta dornica sa le exerseze. Lenjeria de tip corset poate reprezenta, in materie de lenjerie intima, asul din maneca….”

 • LIKE&SHARE, IMI PLACE, PARTICIP, ASTEA DA, FELICITARI, BRAVO.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.