Ia e mereu la modă? Dovedeşte-o înscriindu-te la concursul Romanian Label!

Romanian Label, magazinul online cu ii 100% handmade, lansează proiectul-concurs „IA e mereu la modă” cu scopul de a readuce în ţinutele de zi cu zi ia – bluza tradiţională românească cusută manual pe pânză fina de bumbac. Asortată la ţinute dintre cele mai diverse şi îmbrăcată indiferent de ocazie, ia este mesajul nescris al româncelor aflate oriunde în lume.

Intră şi tu în comunitatea femeilor care poarta ie şi ştiu că aceasta semnifică mai mult decât o simplă bluză!

Ia atitudine cu o IE Romanian Label de colecţie pe care o poţi câştiga intrând în aplicaţia de concurs „Ia e mereu la modă” disponibilă aici, unde trebuie să încarci o fotografie cu tine purtând ie sau măcar cu ia pe care o deţii. Aceasta va fi supusa votului public, iar dacă va deveni cea mai populară, atunci vei fi declarată câştigătoarea unei ii vintage în valoare de 600 Lei chiar de 8 Martie, Ziua Femeii!

Dacă nu ai o ie cu care să te înscrii, nu-i nimic! Romanian Label îţi oferă şansa să câştigi o ie tradiţională în valoare de 429 Lei votând ia preferată dintre cele participante înscrise de alţi utilizatori. Dar grăbeşte-te, deoarece cursa pentru o ie vintage sau o ie tradiţională Romanian Label se încheie pe 7 Martie 2014!

Proiectul concurs „Ia e mereu la modă” se desfăşoară în perioada 03.02-07.03.2014, exclusiv pe pagina de facebook Romanian Label

Urmareste clasamentul şi consultă regulamentul aici.

Succes!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center