hip–nose, primul concept de hip perfumery din Europa şi-a deschis porţile!

memoire liquideO noutate absolută este conceptul de “bespoke perfumery” lansat mai întâi în Statele Unite în doar două magazine prestigioase Henri Bendel – New York şi Fred Segal – Los Angeles şi acum, pentru prima dată în Europa, în hip-nose.

Calea Dorobantilor 157 este noul punct de întâlnire pentru îndrăgostiţii de parfumuri şi produse cosmetice rare. Peste 20 de branduri inovatoare de parfumerie, cosmetică şi make-up sunt prezentate în premieră în România. Veţi întâlni aici, într-un cadru special, ce include o cabină pentru tratamente cosmetice şi o alta pentru testat parfumuri, consultanţi pregătiţi să vă îndeplinească visul de a avea propriul parfum sau care să vă prezinte cele mai inovatoare soluţii de înfrumuseţare, venite direct din capitalele mondiale ale modei.

Memoire Liquide – Bespoke Perfumery

Memoire Liquide este un concept care propune iubitorilor de arome exclusiviste oportunitatea de a-şi crea propriul parfum.

Cindy Crawford, Kate Beckinsale, Jennifer Garner, Nicole Ritchie şi Brad Pitt sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood pentru care parfumurile Bespoke sunt în topul preferinţelor!

A fost lansat în 2006 la Fred Segal Studio în Los Angeles cu scopul de a introduce consumatorul pas cu pas în lumea mistică a parfumierilor prin participarea activă la crearea unui parfum unic şi personalizat. Experienţa începe printr-un dialog purtat cu un mixologist în cadrul unei sesiuni de consultaţie individuală . Mixologistul va ghida atent clientul către un parfum unic, numai al lui.

Împletirea dintre miros şi memorie, ştiut fiind că această conexiune stă la baza selecţiei unui parfum, constituie fundamentul conceptului ce a devenit Memoire Liquide Bespoke Perfumery. Invariabil “explorarea” mirosurilor scoate la lumină amintiri latente ale unor poveşti nespuse, sentimente şi emoţii profunde, secrete din alte lumi şi, ceea ce este mai important în cazul creerii unui parfum nou, generează şi încorporează viitoarele amintiri.

Acum, pentru prima oara în Europa, acest concept de mare succes este disponibil şi în hip-nose.

Bellefontaine

Bellefontaine Switzerland este una dintre cele mai exclusiviste linii de produse cosmetice din lume având o distribuţie extrem de limitată, rezervată celor mai selecte locaţii. Eficienţa produselor Bellefontaine este dată de utilizarea a şapte ingrediente miraculoase:

1. Edelgen, un complex alcătuit din 7 compuşi activi ce formează un cocktail nutritiv puternic ce protejează pielea împotriva radiaţiilor UV, a frigului şi deshidratării

2. Apa glaciară, renumită pentru puritate şi echilibru mineral

3. Extract din plante alpine cu proprietăţi de curăţare uimitoare

4. Extract de Iris cu efect similar hormonilor estrogeni

5. Complexul celor trei ceaiuri cu proprităţi antioxidante remarcabile

6. Nanosfere ce acţionează ca nişte microrezervoare ce-şi eliberează substanţa activă treptat

7. Hexapeptide compuse din şase aminoacizi naturali ce reglează glandele sebacee.

Începând din această toamnă, hip- a intrat în clubul restrâns al partenerilor Bellefontaine, fiind selectat să reprezinte în exclusivitate această casă de excepţie în România.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.