EGYPTIAN MAGIC

Egyptian Magic creamUna dintre cele mai râvnite creme din lume, Crema universală pentru piele Egyptian Magic, este acum disponibilă în România. Timp de peste 25 de ani a atras atenţia celebrităţilor, a experţilor din lumea modei şi, desigur, a oamenilor obişnuiţi din toată lumea – din Statele Unite până în Japonia, din Australia până în Europa. Începând cu această iarnă, consumatorii romani vor putea descoperi motivul pentru care o lume întreagă s-a îndrăgostit de crema Egyptian Magic.

Încă de la lansare, în 1999, crema Egyptian Magic a primit recenzii strălucite şi a dobândit un statut de cult. De la oamenii obişnuiţi la celebrităţi, la profesioniştii din domeniul medical şi cosmetologi – o întreaga „armată” de devotaţi o recomandă cu convingere şi pasiune. Egyptian Magic a dobândit probabil mai multă faimă în revistele de modă decât orice altă crema din lume. A fost menţionată în recomandări spontane, fără absolut nici o compensaţie materială, în repetate rânduri, de celebrităţi precum Kate Hudson, Oprah Winfrey, Madonna, Brooke Shields, Gisele Bundchen, Emily Blunt, Virginia Madsen, Eva Mendes, Karolina Kurkova, Rachel Zoe şi multe alte nume răsunătoare. Celebrităţile, stiliştii celebrităţilor, artiştii make-up şi hair, redactorii de reviste şi experţii din industria modei îndrăgesc Egyptian Magic pentru toate beneficiile pe care le include şi pentru simplitatea extraordinară, oferind o soluţie aproape universală la o gamă largă de probleme cosmetice.

Crema Egyptian Magic este un amestec sinergetic a şase dintre cele mai puternice ingrediente ale naturii în materie de hidratare şi regenerare: ulei de măsline, miere, ceară de albine, polen, propolis şi lăptişor de matcă. Nu conţine parfum, conservanţi, chimicale sau toxine şi nu este testată pe animale. Ingredientele sale au trecut cu succes testul timpului şi sunt printre cele mai vechi, cercetate şi de încredere de pe planeta noastră.

Egyptian Magic este mai mult decât o uimitoare crema hidratantă pentru faţă şi corp – este, într-adevăr, o cremă cu întrebuinţări multiple. Este lăudată ca balsam natural pentru păr şi produs pentru coafare, ca şi cremă hidratantă pentru buze uscate şi piele crăpată. Demonstrează remarcabile proprietăţi de vindecare a cicatricilor şi ca tratament cosmetic şi postoperator. Se poate folosi în siguranţă în timpul sarcinii, pentru a preveni vergeturile. Este eficientă pe pielea delicată a bebeluşilor, atât ca prevenţie, cât şi ca tratament în cazul iritaţiilor cauzate de scutece. Bărbaţii o folosesc ca balsam după bărbierit, în timp ce iubitorii de soare o folosesc pentru a calma arsurile accidentale cauzate de expunerea prelungită la soare. Ajuta chiar şi pielea animalelor de companie, în situaţii cum ar fi muşcăturilor de insecte, tăieturi, arsuri sau zgârieturi.

Crema Universală pentru Piele Egyptian Magic poate fi cumpărată online pe site-ul www.egyptianmagic.ro, iar ,începând cu 2013, va fi disponibilă în puncte de vânzare atent selecţionate din întreaga ţară precum farmacii, magazine cu produse naturale/naturiste, cabinete medicale şi cosmetice.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.