Cel mai in voga trend pentru această iarnă: blana de iepure

Blana este una dintre tendinţele must-have pentru acest sezon, fiind arhiprezentă în colecţiile designerilor internaţionali.

Chanel, Hermes, Donna Karan, Giorgio Armani, Jean-Paul Gaultier sunt doar câţiva dintre designerii care au ales să creeze piese vestimentare spectaculoase din blană, menite să scoată în evidenţă latura feminină, dar şi să aducă un plus de eleganţă şi stil oricărei ţinute.

Dacă îţi doreşti să abordezi această tendinţă, colecţia de iarnă 2012/2013 La Femme îţi aduce piese ultra chic&trendy din blană naturală de iepure: jachete elegante, veste şi pulovere feminine, poncho-uri la moda!

Jachete de iarnă cu inserţii din blană naturală de iepure
În acest sezon, designerii au preferat ca în locul clasicelor haine în întregime din blană, să se joace cu texturi şi materiale şi să creeeze piese cu accente moderne. Pentru iarna 2012, îţi recomandăm jachete groase din material de fâş uşor lucios cu inserţii de blană naturală de iepure, calduroase dar şi extrem de uşoare, perfecte pentru un look elegant de zi sau de seară!

Veste şi pulovere din blană de iepure pentru iarnă
O altă opţiune de a aborda acest trend o reprezintă vestele şi puloverele cu cordon. În colectia La Femme te aşteaptă atât modele în tendinţe de veste cu fermoar, din tricot şi blană naturală de iepure, cât şi pulovere ultra chic cu cordon, ce au inserţii de blană naturală de iepure pe toată suprafaţa! Sunt uşor de asortat la orice ţinute aşa că le poti purta atât la pantaloni eleganţi cât şi la fuste din piele sau rochii scurte feminine!

Poncho din blana de iepure la modă pentru acest sezon
Pentru un look chic la modă, alege din colecţia La Femme ponchouri din blană naturală de iepure. Şi ele sunt în tendinţe pentru această iarnă aşa că le poţi purta cu încredere la pulovere tricotate, cămăşi şi pantaloni drepţi!

Nu rata nici tu din colectia de iarna 2012/2013 La Femme cele mai chic&trendy modele de jachete, veste, pulovere şi ponchouri din blană naturală de iepure, perfecte pentru acest sezon!

Tu vei purta piese din blană în acest sezon?

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center