Lejer. Sexy. Impresionant.

fashion La FemmeCum şi în sezonul Toamnă/Iarnă 2012-2013 se poartă tricotajele, La Femme ne surprinde din nou cu o colecţie impresionantă compusă din diverse modele de pulovere şi rochii tricotate lungi sau scurte. Dacă nu aţi ales încă rochiile de seară perfecte pentru Sărbătorile de Iarnă, trebuie s-o faceţi cât mai repede, ca să vă puteţi îndrepta atenţia spre jachetele sexy şi elegante, care să ne ţină de cald până la primăvară!

Puloverele cu dungi în diverse culori atrăgătoare, cu paite inserate în ţesătură, se potrivesc atât ziua cât şi seara în combinaţii perfecte cu fuste sau pantaloni casual. Decolteul rotund şi mâneca fluture oferă autenticitate, un look chic şi trendy, aşa cum ne-a obişniuit La Femme. Nimic mai atrăgător pentru sclipiri discrete în serile reci de iarnă!

Puloverele franţuzeşti din tricot uni care întrunesc o gamă variată de culori, care trece de la negru sau bleumarin, până la bej sau gri, sunt extrem de sexy datorită bumbilor de pe mâneci, a decolteului model bărcuţă şi mânecilor în stil fluture. Vor completa garderoba noastră şi ne vor oferi posibilitatea de combinaţii inedite şi rafinate.

Şi pentru că anul acesta se poartă portocaliul, ne va fi extrem de folositor un pulover în această nuanţă, presărat discret cu paiete. Lungimea perfectă avantajează orice siluetă, acoperind şoldurile şi punând în evidenţă decolteul.

Caşmirul a revenit în tendinţe anul acesta, iar puloverele pe gât, stil helancă, nu pot fi mai potrivite pentru acest sezon. Ştrasurile colorate de pe mâneci şi terminaţia inferioară completează nuanţele de verde, gri, bej de malta, alb sau negru.

La Femme ne oferă tot în noua colecţie pulovere cu cordon şi fundiţă, extrem de moderne şi accesibile, pulovere din bumbac cu guler bogat, poncho cu fir de lame pentru ţinute îndrăzneţe, până la rochii tricotate stil tunică.

winter fashion 2013Pentru că frigul ne face să ne gândim atât la hainele groase incomode, cât şi la alegerea unor jachete în care să arătăm pur şi simplu sexy în loc să ne simţim ca într-un sac, vom avea de unde alege piese vestimentare elegante şi de bun gust.

Cum jachetele vor fi întotdeauna piese de bază în garderoba noastră, putem opta pentru o jachetă din lâna gri-neagră cu glugă şi cordon în talie, al cărei guler şal extrem de modern formează la spate o glugă amplă. Varianta grena va da cu siguranţă un plus de savoare într-un anotimp cu vreme mohorâtă.

Pentru zilele cu ninsoare nu găsim nimic mai potrivit decât o jachetă lungă şi matlasată, cu dublură din vatelină. Gulerul înalt şi gluga cu blăniţă ne vor feri de frig şi vânt, lăsându-ne să ne bucurăm cu adevărat de zilele albe de iarnă.

Jachetele scurte, la fel de groase şi confortabile, vor aduce un plus de stil şi atracţie ţinutei noastre de zi cu zi, alungând cât ai clipi teama de frig şi vântul tăios de afară!

Puloverele şi jachetele din noua colecţie a sezonului Toamnă/Iarnă 2012 pot fi cumpărate şi online, pe www.lafemme.ro. Modelele extrem de elegante oferă calitate superioară la preţuri accesibile.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.