Carnea de pui în topul preferinţelor românilor

studiu TransaviaCarnea de pui se află în topul preferinţelor românilor conform unui studiu iniţiat de compania Transavia pentru o perspectivă cât mai actuală şi completă asupra tendinţelor de consum. Studiul subliniază încă o dată preocuparea constantă a companiei de a fi în contact direct cu dorinţele şi alegerilor consumatorilor români, venind în întâmpinarea acestora cu sfaturi utile pentru un regim sănătos. Compania menţine un dialog permanent cu consumatorii prin intermediul interfeţelor online (www.transavia.ro şi http://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune), unde prezintă acestora beneficiile alimentaţiei pe bază de carne de pui, dar şi recomandări pentru o dietă armonioasă.

Rezultatele studiului arată că peste 65,5 % dintre românii consumă carnea de pui aproape zilnic. Cercetarea prezintă şi media lunară de consum de carne de pui, precum şi sursele de unde aceasta este procurată. Astfel, peste 77% dintre respondenţi consumă carnea de pui din magazine şi într-un procent mult mai scăzut din gospodăriile proprii, cantitatea medie lunară consumată fiind de 2-3 Kilograme.

Din studiu reiese totodată că majoritatea românilor preferă pieptul de pui, astfel peste 79% şi-au exprimat opţiunea în acest sens. De asemenea, momentul preferat al zilei pentru consumul cărnii de pui este prânzul, în timp ce supele, ciorbele şi grătarele reprezintă cele mai populare preparate din pui.

Românii, interesaţi de beneficiile suplimentare ale consumului de pui
Conform acestei cercetări, 70% dintre respondenţi consideră acest tip de carne sănătos datorită conţinutului scăzut de colesterol, în timp ce 57% şi-ar dori să afle mai multe beneficii ale consumului pentru sănătate.

În acest sens, toţi cei care sunt interesaţi să afle mai multe informaţii despre efectele pozitive ale consumului cărnii de pui, dar şi despre felul în care aceasta poate fi consumată în mod corespunzător pot consulta pagina de Facebook http://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune.

“Carnea reprezintă principala sursă de proteine de calitate din alimentaţie. Cu toate acestea, se recomandă variantele mai slabe cu conţinut variabil de grăsimi, precum carnea de pui. Pe lângă aportul de proteine, carnea de pui conţine minerale şi vitamine extrem de benefice pentru sănătate” declară Prof.Dr. Nicolae Hâncu, specialist nutriţie.

Transavia promovează alegerile alimentare naturale în mediul online, oferind utilizatorilor alternative de alimentaţie sănătoasă, completând astfel preocuparea sa de a pune la dispoziţia consumatorilor cele mai naturale şi proaspete produse, care să stea la baza unei nutriţii bogate în proteine, prin componenta educaţională.

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.