Nu rata Vinerea Neagră a reducerilor în magazinul online La Femme

Vinerea Neagră este cea mai importantă zi din an dedicată iubitorilor de promoţii, cu oferte speciale şi reduceri substanţiale pe care pur şi simplu nu le poţi refuza. Tu vrei să îţi înnoieşti garderoba pentru sezonul rece în această zi? Atunci nu rata reducerile absolut irezistibile pe care ţi le-a pregătit La Femme la noua colecţie de îmbrăcăminte pentru Toamnă Iarnă 2012/2013!

Reduceri de Vinerea Neagră la noua colecţie de Toamnă Iarnă La Femme

Vinerea Neagră este o zi aşteptată de toată lumea, dar mai ales de fashionistele pasionate de modă şi ţinte în tendinţe. Acum este momentul perfect de a-ţi înnoi garderoba cu piese cheie la cele mai bune preţuri!

Cu siguranţă şi tu vrei să adaugi la colecţia ta de ţinute îmbrăcăminte chic, aşa că www.lafemme.ro ţi-a pregătit 25% REDUCERE la noua colecţie de Toamnă Iarnă 2012/2013. Reducerea se aplică la produsele selecţionate, în limita stocului disponibil şi este valabilă de pe 23 Noiembrie 2012, ora 08.00 AM, până pe 24 Noiembrie 2012, ora 08.00 AM.

Poţi alege dintre zecile de rochii elegante şi casual, fuste chic, cămăşi şi bluze pentru toate gusturile, paltoane clasice şi moderne, veste de blană la modă şi multe alte piese vestimentare din colecţia La Femme, modelele favorite la preturi ultra avantajoase!

Magazinele La Femme îţi aduc şi o promoţie irezistibilă de weekend

Nu ai timp de Vinerea Neagră să îţi achiziţionezi tot ceea ce îţi doreşti? Atunci La Femme te invită la sesiuni de shopping prelungit! Magazinele La Femme din întreaga ţară te aşteaptă cu o super promoţie de week-end la colecţia de îmbrăcăminte: 50% REDUCERE la al doilea produs achiziţionat!

Promoţia este valabilă până pe 15 Decembrie 2012, nu poate fi cumulată cu alte promoţii existente şi nu se aplică la accesorii. Nu rata această ofertă şi cumpărăturile de weekend vor fi cu adevărat profitabile pentru bugetul tău!

Profită li tu de reducerile de Vinerea Neagrp oferite de magazinul online La Femme!

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.