Pregătirea părului pentru sezonul rece

HairstyleVremea rece şi-a pus amprenta asupra părului tău, care are un aspect tern, este uscat se rupe si cade cu uşurinţă, iar vârfurile despicate îl fac să arate ca o „măturică“? În toamna parul nostru este în a treia etapă și acesta este un motiv pentru a cădea mai mult decât de obicei.

Vântul şi restul factorilor externi care vin odată cu sezonul rece poate afecta firul de păr într-un mod inimaginabil. Ca toate celulele din corpul nostru, el are o fază a ciclului de viaţă de creştere, odihnă şi pierderea părului.

Toamna poate avea un efect negativ asupra părului, de aceea e necesar să ai o rutină a îngrijirii părului potrivită. Află cum îţi poţi menţine părul spectaculos, ridicând o barieră împotriva acestori factori negativi.

Părul are tendinţa de a se subţia şi a-şi pierde din volum? Ai nevoie de un şampon care luptă împotriva căderii părului, cu ser revitalizant. De asemenea, părul tău trebuie să fie hrănit cu un balsam îmbogăţit cu acelaşi tip de ser care are rolul de a reface suprafaţa firului cu tendinţa de casare.

Să recunoaştem că în sezonul rece îl prindem de cele mai multe ori cu diferite accesorii sau îl acoperim cu tot felul de berete, căciuliţe şi ce se mai poate. La toate aceste lucruri se mai adaugă şi vântul cu praf, temepraturile scăzute, şocul creat de trecerea de la cald la frig şi viceversa etc. Crezi că merită? Cred că e cazul să-l ingrijim mai mult, nu?

Nu intrați în panică, doar aveti grijă de el. Profesioniştii salonului BLOSSOM vă ajută să scăpaţi de toate aceste probleme.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să va pregātiti pārul pentru vremea rece:

Asiguraţi-vă că folosiţi produsele potrivite pentru sezonul rece. Balsamul şi masca hrănitoare fiind de bază în această rutină. De două ori pe săptămână hrăneşte-ţi părul cu o mască intensiv regeneratoare cu ingrediente nutritive. Dacr te vopseşti, alege o nuanţă apropiată părului tău.

Pentru un aspect cat mai natural, stiliştii BLOSSOM vă recomanda GOLDWEL o vopsea care protejează firul de păr şi pe vreme rece.

Ca să nu mai vorbim de diferenţa care apare la rădăcina părului. Părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială. Astfel, când vopsim părul îl şi tratăm. Pentru aceasta, stiliştii vă recomandă JOICO, un tratament ce dă rezultate excepţionale. Este suficient să faceţi tratamentul o dată pe săptămână pentru a obţine un păr de vis. Tratamentul se poate face şi este foarte bine să îl faceţi cu 7 zile înainte de vopsirea părului (timp în care tratamentul este încă activ), şi la 7 zile după vopsirea părului (restructurarea acţionează în profunzime şi afectează pigmentul proaspăt depus, nefixat, dacă îl folosiţi imediat după vopsire). La 7 zile după vopsire, când pigmentul este fixat, se recomandă tratamentul care are şi rol în fixarea mai profundă a pigmentului.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.