Depilar System™ – o metoda revoluţionară de epilare definitivă fără a folosi Laser sau IPL

Depilar SystemCu puf? Cu păr? Ţepoasă? Sunt cuvintele pe care nu vrem să le auzim dacă dorim să avem o piele moale, catifelată şi fără probleme. Anunţând cea mai recentă tehnologie de epilare, Depilar System™ foloseşte cele mai noi cercetări ştiinţifice din domeniu pentru a oferi o metodă eficientă şi accesibilă pentru îndepărtarea de durată a firelor de păr nedorite, indiferent de sex, rasă, culoare şi tip de păr. Nici un alt produs pentru îndepărtarea părului nu este la fel de eficace pe toate tipurile de piele şi păr.

Dezvoltată de o echipă de cercetători din Scandinavia, noua formulă, recent consolidată, bazată pe enzime a lui Depilar System™, construită pe sinergia dintre enzimele proteolitice Trypsină şi Chemotrypsină, oferă eficacitate mai mare decât orice alt produs de acest gen de pe piaţă, inclusiv faţă de prima generaţie de produse bazate pe enzime şi faţă de tratamentele cu laser, IPL şi electroliză. Conform testelor de laborator, Depilar System™ are o activitate de 5-10 ori mai mare decât orice enzimă a altor tratamente existente, iar un set complet de tratamente Depilar System™ costă mai puţin de jumătate faţă de un tratament alternativ de îndepărtare a părului.

Folosit în spa-uri sau în saloane de înfrumuseţare de către esteticieni profesionişti, Depilar System™ este aplicat imediat după tradiţionala epilare cu ceară pentru a atinge şi descompune foliculii piloşi. Depilar System™ acţionează descompunând celulele care produc creşterea părului – localizate la baza foliculilor – şi care sunt accesibile numai când firul de păr este în creştere ( în faza anagenă).

Depilar System™ este format din doua geluri – un inhibitor şi un activator – ambele se aplică pe zona tratată imediat după epilarea normală cu ceară, zahăr sau după îndepărtarea părului de pe o zonă mai mică, cum ar fi sprâncenele sau buza superioară, prin pensare. Când Depilar System™ ajunge la celulele de creştere a părului, în partea de jos a foliculilor piloşi, lăsaţi deschişi după epilare, va avea loc un proces organic asupra acestora. Combinaţia unică de Tripsină şi Chemotripsină descompune structura celulelor producătoare de păr, distrugându-le şi va preveni în mod eficient creşterea părului şi veti obţine un corp fără părul nedorit.

Un tratament cu Depilar System™ durează aproximativ 1 – 10 minute, în funcţie de zona tratată. Cum nu sunt active toate celulele de păr în acelasi timp, repetaţi tratamentul cu regularitate la 4 -6 săptămâni pe o perioadă de 16-24 luni pentru a distruge în mod eficient TOATE celulele de păr în timpul ciclului lor de creştere.

Despre Depilar System
Depilar System™ este un produs Norlab, fabricat în SUA de Norlab USA şi nu a fost testat pe animale. pentru mai multe informaţii vizitaţi www.depilarsystem.ro. North GMD este unic distribuitor pentru Romania al produselor profesionale pentru epilare definitivă Depilar System™.

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center