La Femme îţi aduce super reduceri de Black Friday

Black Friday 2012Black Friday din data de 23 Noiembrie 2012 este cea mai importantă zi din an dedicată reducerilor, ofertelor şi promoţiilor speciale! Dacă vrei să îţi înnoieşti garderoba cu piese cheie, în tendinte pentru acest sezon, nu rata reducerile speciale oferite de La Femme! De Black Friday vizitează Magazinul online www.lafemme.ro şi bucură-te de reduceri! Şi reducerile continuă şi în weekendul 24-25 Noiembrie 2012 în toate magazinele La Femme din ţară!

Black Friday, cea mai importantă zi din an dedicată cumpărăturilor

Chiar dacă nu este o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, nici măcar în ţara de unde e originară – Statele Unite, Black Friday se celebrează şi la noi în ţară de câţiva ani încoace.

Black Friday, pentru cei care nu sunt familiari cu acest termen, este denumirea dată în Statele Unite la cea de-a doua zi după Ziua Recunoştintei, zi în care se dă startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. Este ziua cea mai ocupată din an pentru cumpărători dar şi retaileri, fiind oferite reduceri substanţiale şi vânzări record!

Magazinul online La Femme participă la Black Friday 2012

Cu siguranţă nu poţi să spui “nu” reducerilor şi promoţiilor speciale, aşa că trebuie neapărat să îţi notezi în calendar ziua de 23 Noiembrie 2012! Brandul tău preferat, La Femme, ţi-a pregătit pentru ziua de Black Friday REDUCERI de 25% la întreaga colecţie de Toamnă Iarnă 2012/2013, disponibilă în magazinul online!

Nu rata reducerile la piesele chic la modă pentru acest sezon de la La Femme: de la bluze, cămăşi, pulovere tricotate şi pantaloni până la rochii de zi şi de seară, fuste pentru toate siluetele şi bineînţeles la paltoane, jachete si veste de blană!

Super promoţie de weekend în magazinele La Femme

Dacă o singură zi de reduceri nu este suficientă pentru tine, în magazinele La Femme din întreaga ţară, te aşteaptă şi o Mega Promotie de Weekend la îmbrăcăminte de damă: REDUCERE 50% la al doilea produs cumpărat. Oferta este valabilă până în data de 15 Decembrie 2012, nu se aplică la accesorii şi nu poate fi cumulată cu alte promoţii existente. Pregăteşte-te pentru shopping de weekend în cel mai apropiat magazin La Femme şi îţi garantăm că nu vei regreta!

Nu rata nici tu Black Friday de anul acesta!!!

Despre La Femme

La Femme este un brand românesc fidel modei franţuzeşti. Prezent pe piaţă de 15 ani, La Femme promovează un stil smart casual cu două direcţii complementare: classic business şi trendy. Colecţiile se remarcă prin stilul chic – trendy, calitatea superioară a materialelor şi unicitatea modelelor. În prezent există opt magazine La Femme – cinci în Bucureşti (Băneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20, Piaţa Rossetti), două în Piteşti (Centrul Comercial Jupiter City, Calea Bucureşti nr. 1) şi unul în Constanţa (Centrul Comercial TOM). Accesează şi www.lafemme.ro pentru colecţia online de Toamnă Iarnă 2012/2013!

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.