Noile colecţii de lenjerie de lux Axami

Producătorul polonez de lenjerie de lux Axami a lansat în acest an 3 noi colecţii. Toate colecţiile sunt disponibile în magazinul online LenjerieAxami.ro.
LenjerieAxami.ro

Colecţia “Extravaganza” cuprinde 56 de modele de lenjerie (sutiene, portjartiere, slipi, dresuri, corsete, babydolls, măşti de ochi şi mănuşi), confecţionate din materiale de cea mai înaltă calitate. Colecţia a fost lansată în primăvară, în perioada martie-aprilie 2012.

Colecţia “Pleasures” a fost lansată în vară, mai precis în iulie 2012, şi este o colecţie cu design-uri picante şi îndrăzneţe, cuprinzând în mare parte sutiene, portjartiere şi slipi tanga. În total, colecţia cuprinde 50 de modele de lenjerie de lux.

Cea mai recent lansată colecţie poartă numele “Soft Sensation” şi a fost pentru prima oară prezentata publicului la Festivalul de Moda de la Paris “Mode City 2012”. Pentru clienţi, colecţia a fost lansată în Polonia pe 18 septembrie 2012, în aceeaşi zi colecţia fiind lansată şi în România prin LenjerieAxami.ro.

Pentru mai multe informatii precum şi pentru a vedea toate produsele marca Axami vă invităm pe site-ul LenjerieAxami.ro.

LenjerieAxami.ro este importator oficial al mărcii de lenjerie de lux poloneze Axami şi pune la dispoziţia clienţilor şi a distribuitorilor intreaga gamă de produse marca Axami.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.