Te invităm la primul târg online de Beauty: Diva Fair Autumn Edition!

targ online de toamnaVino la targul online Diva Fair Autumn Edition în perioada 24 Octombrie – 07 Noiembrie 2012, organizat la parterul mall-ului online Shops-and-the-city.ro! Te aşteaptă super promoţii şi oferte exclusive la produse şi servicii din domeniul Beauty: cosmetice profesionale şi naturale pentru îngrijirea feţei, părului şi a corpului, produse de înfrumuseţare corporală, produse de makeup, saloane de înfrumuseţare, parfumuri pentru femei şi multe altele!

Târg de cosmetice naturale şi profesionale, parfumuri şi produse de makeup

Produsele cosmetice joacă un rol extrem de important în îngrijirea personală şi menţinerea unui look mereu tânăr! Vino la târg ăi descoperă cosmetice bio şi naturale de la Ardes Cosmetici, MereuSanatos.ro, Bio-Bazar.ro, SevenSins.ro şi Pronat.ro.

Nu rata nici produsele cosmetice profesionale de manichiură, machiaj şi îngrijire păr oferite de Cupio.ro. ELF Cosmetics ţi-a pregătit produse de makeup pentru ochi, buze şi faţă ultra avantajoase pentru orice buget. Iar dacă eşti în căutarea celor mai noi apariţii de pe piaţă în materie de parfumuri pentru femei, le poţi găsi la FashionUp.ro, CbStore.eu şi B-Mall.ro.

Târg de servicii din domeniul Beauty

Dacă doreşti să îţi schimbi look-ul cu o tunsoare sau o culoare de păr nouă, eşti în căutarea unei coafuri de divă a la Hollywood, sau vrei să încerci cele mai noi tratamente cosmetice pentru păr, ten sau corp, descoperă la târg pachetele exclusive oferite de Salon Ambrosya!

Târg de produse de slăbit şi întreţinere corporală

Silueta şi imaginea corporală ne dau întotdeauna bătăi de cap si mereu ne dorim o siluetă ultra feminină mai suplă. BioElemente.ro, SlimAndFit.ro, CafeForm Plus, Cabbage Forte, Alcachofa-Forte.ro şi LemoSilhouette.ro ţi-au pregătit produse naturale şi suplimente alimentare pentru slăbit şi întreţinere corporală!

Târg de produse de îngrijire şi înfrumuseţare corporală

Produse electrocasnice de ingrijire corporală, precum epilatoare, uscătoare de păr, ondulatoare, plăci de par, bigudiuri electrice şi altele, găseşti la MarketOnline.ro, Flanco.ro, Altex.ro, 24Shop.ro, Vexio.ro, MediaGalaxy.ro, AdevarulShop.ro, ClickShop.ro, EvoMag.ro, Quick24.ro şi MagazinulTau.ro. Iar TangleTeezer.ro te invită să descoperi o perie de păr cu adevărat revoluţionară!

Primul târg online dedicat produselor şi serviciilor din domeniul Beauty

Diva Fair Autumn Edition este organizat de agenţia de marketing SC WEB CONNECT SRL împreună cu DIVA Interactive, iar parteneri media ai acestui târg sunt StyleAndTheCity.ro, DivaHair.ro, Blow.ro, StilPedia.ro, Mujer.ro, BusinessWoman.ro, Instilulmeu.ro.

Intrarea la târgul online Diva Fair de la parterul mall-ului online Shops-And-The-City.ro este liberă! Oriunde te-ai afla cu un singur click pe www.shops-and-the-city.ro poţi să descoperi oferte speciale şi reduceri exclusive la produse cosmetice şi servicii din domeniul Beauty!

Vino şi tu la primul târg online de Beauty din România! Be a beauty! Be divine! Buy online!

Despre SHOPS AND THE CITY

Shops-and-the-city.ro este un mall online cu 5 etaje, aflat la doar un click distanţă de tine, ce îşi propune să ducă experienţa shoppingului online la un nou nivel. Aici te aşteaptă o gamă extrem de largă de produse pentru întreaga familie: de la haine pentru copii şi îmbrăcăminte online pentru femei şi bărbaţi, până la încălţăminte pentru copii, botine online, cizme online, accesorii, dar şi multe altele! Mergi la www.shops-and-the-city.ro pentru a face shopping rapid şi fără stres!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.