Electrolux te provoacă să afli unde se află aspiratorul tău pe scara evoluţiei

ElectroluxElectrolux a pornit în căutarea celui mai vechi aspirator din România, răsplătind posesorul cu unul nou, de ultimă generaţie, care îmbină inovaţia şi performanţa de top din acest domeniu – UltraOne. Competiţia “Unde se află aspiratorul tău pe scara evoluţiei?” se desfăşoară în perioada 16-31 octombrie şi face parte dintr-o campanie mai amplă a companiei suedeze, care sărbătoreşte anul acesta 100 de ani de la lansarea primului aspirator – Lux1.

De la aspiratorul de 14 kg, masiv şi dificil de utilizat şi până la cel stick, cu acumulatori şi design ultramodern nu este decât un secol. Un secol în care Electrolux a inovat şi a revoluţionat industria aparatelor de curăţare, prin produsele pe care le-a creat. Pentru a marca acest moment, compania lansează o competiţie naţională, prin care îşi propune să identifice cel mai vechi aspirator din România.

Tot ceea ce consumatorii trebuie să facă pentru a se înscrie în concursul “Unde se află aspiratorul tău pe scara evoluţiei?” este să trimită un mail, până la data de 31 octombrie, la adresa mariuca.tocae@electrolux.ro, cu o fotografie a aspiratorului lor şi cu anul de fabricaţie.

Electrolux va încerca să reconstituie astfel o adevărată scară a evoluţiei, premiind cel mai vechi aspirator din România cu unul de ultimă generaţie, cu un design modern şi funcţii inteligente, silenţios şi uşor manevrabil – UltraOne. Pe lângă premiul cel mare, în competiţie vor fi acordate şi alte premii, prin tragere la sorti: cinci aspiratoare Ergorapido – fără fir, care asigură o curăţare uşoră şi rapidă.

Mai multe detalii despre concurs, premii şi regulament pot fi găsite pe site-ul www.electrolux.ro.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.