La Femme: Feminina Chic Trendy

Te invităm să descoperi colecția La Femme pentru sezonul de toamnă-iarnă 2012-2013: o colecție feminină, chic și trendy! Noua colecție îți propune ținute la modă, perfecte pentru cele mai sofisticate gusturi! Vei găsi piese vestimentare în tendințe, de la rochii de zi și de seară ultra feminine la ținute de sezon: veste și ponchouri cu blană naturală, accesorii la modă, dar și multe altele!

Rochiile, piesa centrală a colecției La Femme toamnă iarnă 2012

Rochiile sunt piesa centrală din colecția sezonului toamnă iarnă 2012 2013 a brand-ului La Femme. În magazinele brandului te așteaptî modele pentru toate ocaziile ți toate siluetele: rochii de zi și de seară, rochii lungi și scurte, în culori neutre sau puternice! Nu lipsesc din noua colecție nici rochiile cu aplicații de pietre și paiete, la modă în acest sezon.

Piesele office și casual completează colecția La Femme toamnă iarnă 2012
Colecția La Femme este completată de piese vestimentare office și casual cu croiuri moderne: cămăși, bluze, jeanși, trenciuri, paltoane, pulovere și bineînțeles, genți și accesorii. Descoperă pe www.lafemme.ro noua colecție și înnoieşte-ţi garderoba cu piese de bază pentru anotimpul rece. Toată lumea îți va admira stilul vestimentar cu adevărat chic & trendy!

Veste și ponchouri cu blană naturală de iepure
Blana se regăsește în topul materialelor la modă pentru acest sezon. Dacă preferi stilul trendy & chic, alege veste din blană naturală de iepure în nuanțe de bej, roșu sau cărămiziu, sau poncho-uri din tricot cu inserții de blană naturală de iepure. Poartă piese vestimentare din blană pentru un look prețios!

Despre La Femme
La Femme este un brand românesc fidel modei franțuzești. Prezent pe piață de 15 ani, La Femme promovează un stil smart casual cu două direcții complementare: classic business și trendy. Colecțiile se adresează stilului chic – trendy şi se remarcă prin calitatea superioară a materialelor şi unicitatea modelelor. Accesează acum www.lafemme.ro şi descoperp piese vestimentare în tendinţe din noua colecţie de toamnă iarnă 2012/2013!

 

Tags: , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center