Olfactoterapia prin parfumuri BIO

frenc parfumeCompania Life Care Corp. este de 7 ani o adevărată promotoare a stilului de viaţă sănătos şi a respectului faţă de mediu. Life Care identifică în permanenţă dorinţele şi nevoile celor care îşi doresc să găseasca soluţii cât mai naturale şi lansează în premieră pe piaţa din România: olfactoterapia prin parfumurile BIO!

Olfactoterapia este o ramură a aromoterapiei, care, prin inhalarea uleiurilor esenţiale acţionează în sfera psiho-emotională a persoanei, iar prin stimularea acestei zone, comportamentul poate fi influenţat, obţinându-se relaxarea, calmul sau, după caz, vitalitatea, energia. Utilizând magia simtului olfactiv, renumita echipă ACORELLE din Franţa, antrenată de Patty Canac, expert în olfactoterapie, a dezvoltat gama de parfumuri la baza cărora stau diverse uleiuri esenţiale, ce pot aduce echilibrul, energia, liniştea… starea de bine!

Printre caracteristicile şi avantajele cheie ale parfumurilor BIO Acorelle: sunt 100% naturale, certificate ECOCERT; au o formulă unică, bazată pe principiile olfactoterapiei; nu conţin parabeni sau ftalati; nu conţin pesticide, îngrăşăminte chimice sau organisme modificate genetic, metale grele sau nitraţi, materii prime de origine animala sau chimicale sintetice; gama conţine 9 parfumuri împărţite în 3 clase principale, bazate pe uleiurile esenţiale: ENERGIZARE, ECHILIBRARE şi LINIŞTIRE; parfumurile sunt făcute în Franţa şi vândute în cele mai cunoscute lanţuri de magazine din lume; sunt ideale şi pentru persoanele care suferă de alergii, dureri de cap sau au pielea sensibilă; recomandate persoanelor care doresc o schimbare, ţin cont de sănătatea organismului şi respectă natura.

Mai mult decât simple parfumuri, parfumurile BIO Acorelle vă ajută să vă echilibraţi emoţiile.

Mai multe despre lansarea olfactoterapiei prin parfumuri BIO aflaţi sâmbătă, 29.09.2012, ora 11:30, la Prima TV, in emisiunea „Sport, dietă şi o vedetă“, de la Ioana Blid – National Business development manager Life Care.

Despre Life Care Corp

Compania Life Care Corp., numele BIO în România, activează în domeniul vânzărilor directe şi comercializează produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare şi produse pentru curăţenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO.
În prezent portofoliul Life Care include 800 de produse destinate întregii familii şi 5 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Ganoderma şi BioHAUS. Dincolo de afacere, Life Care promovează stilul de viaţă sănătos, încurajează dezvoltarea profesională, responsabilitatea faţă de comunitate şi mediu, promovarea etică a produselor şi vieţii BIO.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.