Nou în România! Primul târg online dedicat mireselor!

wedding 2012 2013Shops-and-the-city.ro te invită să participi la prima ediţie a târgului online Viitoare Mireasă, în perioada 14-28 septembrie 2012.

Dacă eşti în toiul pregătirilor de nuntă sau doreşti să pui la punct din timp toate detaliile legate de nuntă, vino şi tu la târgul online dedicat viitoarelor mirese! Te aşteaptă super promoţii, reduceri exclusive şi oferte speciale la rochii şi încălţăminte pentru mirese, rochii elegante de seară şi de ocazie, accesorii şi bijuterii, dar şi la multe altele!

Târg Viitoare Mireasă, pregătirile pentru nuntă

Ţi se pare că data nunţii se apropie din ce în ce mai repede şi nu ştii cum o să reuşeşti să termini totul la timp? Organizat la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro, târgul online Viitoare Mireasă se adresează tuturor mireselor care se pregătesc de nuntă!

La târg te aşteaptă 29 de magazine ce oferă de la rochii de mireasă la rochii elegante de seară, de cocktail şi de ocazie, de la încălţăminte la poşete şi alte accesorii elegante şi de seara, de la bijuterii lucrate manual la bijuterii de argint şi placate cu aur, de la invitaţii şi papetărie pentru nuntă până la entertainment şi sonorizare nunţi!

Târg de rochii de mireasă, de seară şi de ocazie

Vino la târg şi poţi alege rochii de mireasă în tendinţe, dar şi rochii elegante de seară şi de ocazie!

Isa’dorable Boutique, Ivory, Bien Savvy Shop te aşteaptă cu cele mai noi modele de rochii de mireasă din colecţiile 2012-2013!

Profită de OFERTELE SPECIALE de la târg şi descoperă la Cristallini Boutique, LaFemme.ro, TinaR.ro şi AmaFashion.ro rochii elegante perfecte pentru petrecerea de nuntă, cununie civilă şi alte ocazii speciale: rochii de seară, rochii elegante, rochii couture în tendinţe pentru cel mai stilat look!

Târg de lenjerie modelatoare şi lenjerie sexy pentru mirese

Orice mireasă trebuie să arate şi să se simtă cea mai frumoasă în aceasta zi specială din viaţa ei! Pentru o silueta de invidiat şi o talie de viespie, alege lenjerie modelatoare precum corsete de slăbit, burtiere, body de slăbit de la FormEasy.ro şi 3Suisses.ro!

Pentru ca să te simţi cea mai sexy mireasă Sevensins.ro, Just4Girls.ro, LenjeriaMea.ro, LookSexy.ro ţi-au pregatit lenjerie sexy, corsete, lenjerie de lux, portjartiere şi multe alte modele de lejerie pentru femei la SUPER PREŢURI!

Târg de încălţăminte şi poşete elegante

Daca ai găsit rochia de mireasă perfecta pentru tine, nu uita că trebuie să gaseşti şi pantofii ideali.

WildFashion.ro şi Papucei.ro îţi oferă pantofi de mireasă în tendinţe din colecţiile 2012/2013. Şi pentru că nici un look nu este complet fără o poşetă chic, la Dasha.ro şi MeliMeloParis.ro te aşteaptă cele mai superbe poşete de ocazie şi genţi plic!

Târg de bijuterii şi cosmetice pentru un look impecabil

Bijuteriile sunt un accesoriu nelipsit pentru orice ocazie. Vino la târg şi descoperă superbele bijuterii din argint şi placate cu aur de la OnlineBijoux.ro şi SilverZone.ro! Dacă preferi bijuteriile lucrate manual, Ichiban Bijuterii a pregătit pentru tine bijuterii unicat sau manufacturate în serii mici! Participanţii la târg beneficiaza de REDUCERI EXCLUSIVE şi OFERTE SPECIALE!

Iar pentru un machiaj impecabil, nu uita ca la Yves-Rocher.ro te aşteaptă o gamă foarte largă de cosmetice şi produse de machiaj, toate de cea mai bună calitate!

Târg de organizare nunta

Ai nevoie de ajutor la detalii legate de organizarea nunţii? Alege de la Asiris.ro papetărie de nuntă: invitaţii, plicuri de bani, carduri de aşezare şi altele! Nici o nuntă nu este completă fără buchete de flori şi aranjamente florale aşa că Floria.ro şi Ava Gardens te aşteaptă cu buchete şi aranjamente de nuntă pentru toate gusturile, dar şi pentru toate bugetele. De tortul de nuntă se ocupă Edulce.ro!

Şi pentru ca distracţia să dureze până-n zori de zi, Experience Sound îţi oferă servicii de sonorizare, instalaţii de lumini şi DJ entertainment.

Acum că te-ai pregătit de nuntă, nu uita de luna de miere! Vola.ro, JinfoTours şi HotelEden.ro te poftesc să descoperi cele mai bune oferte la cazare, rezervări de hotel, sejururi, croaziere!

Toţi vizitatorii la târgul online Viitoare Mireasă au intrare gratuită la târg, doar cu un simplu click pe www.shops-and-the-city.ro! În plus, îi aşteaptă şi SUPER PROMOTII şi REDUCERI SPECIALE oferite de cele 29 de magazine online participante la târg.

Transformă organizarea nunţii într-o placere cu o simplă vizită la târgul online Viitoare Mireasă!

Despre SHOPS AND THE CITY

Shops-and-the-city.ro este un mall online cu 5 etaje, aflat la doar un click distanţă de tine, ce îşi propune să ducă experienţa shoppingului online la un nou nivel. Aici te aşteaptă o gamă extrem de largă de produse pentru întreaga familie: de la haine pentru copii şi îmbrăcăminte online pentru femei şi bărbaţi, până la încălţăminte pentru copii, botine online, cizme online, accesorii, dar şi multe altele! Mergi la www.shops-and-the-city.ro pentru a face shopping rapid şi fără stres!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.