Microdermabraziunea – soluţia minune pentru un ten curat

MicrodermabraziunePielea este cel mai mare organ de simţ şi totodată cea mai vulnerabilă în raport cu mediul, fiind prima barieră împotriva factorilor nocivi. De aceea, pielea este adesea expuso factorilor infectanţi sau lezionali, coşurilor, inflamaţiilor, petelor şi cicatricilor.

Expertii Blossom Beauty Salon recomandă microdermabraziunea ca dâfiind cea mai bună alegere când vine vorba de îngrijirea tenului!

Cu ajutorul unui aparat special se aplică pe piele un jet de particule foarte fine, ca de nisip, care exfoliază celulele moarte. Apoi, cu ajutorul vacumului, se curăţă porii în profunzime şi se elimină punctele negre. Pacienta este astfel ferită de agresiunea mecanică a extracţiilor clasice.

Microdermabraziunea este un tratament ce vizează straturile superficiale ale pielii având ca scop îmbunătăţirea aspectului tenului, atenuarea ridurilor fine şi regenerarea din profunzime a epidermei.

Microdermabraziunea este o tehnică simplă şi eficientă, complet nedureroasă, dar foarte sigurp, care ajutp la redobândirea sănătăşii pielii. Este o tehnică de exfoliere asemănătoare peeling-ului, prin care un flux de pulbere de diamant este distribuit prin intermediul unui manipul. La impactul cu pielea, acestea produc un efect abraziv asupra suprafeţei, acţionând strat cu strat, îndepărtând celulele epidermice, lasând o piele proaspătă, sănătoasă şi revigorată.

Totodată, prin eliminarea excesului de piele, este intensificat procesul de regenerare al celulelor, microdermabraziunea putând fi folosită cu succes pentru reîntinerire, pentru tratarea semnelor de oboseală, piele îmbătrânită lipsită de luciu, pentru îndepartarea petelor produse de expunerea la soare şi reducerea ridurilor şi a liniilor de expresie.

Acum, după ce pielea ta este mult mai fină şi mai deschisă, urmează extracţia comedoanelor. Fii gata să îţi iei adio de la punctele negre sau fel şi fel de “coline” inestetice care şi-au făcut loc pe faţa ta. Stai liniştită, este nedureros, dar foarte eficace, iar după ce ţi se va fi dezinfectat tenul deja poţi spune că ai o altă faţă. Şi lucrurile nu se opresc aici! O fiolă regeneratoare pe bază de extracte naturale îţi va ajuta pielea să se relaxeze. Imediat după aceasta ţi se va aplica o mască grozavă cu proprietăţi hidratante şi fă bine să ceri şi o oglinjoară ca să vezi ce culoare grozavă are: extractele din perle conţinute de ea te vor face să te simţi ca o regină! Masajul cu un aparat special va ajuta masca să penetreze mai bine în piele. După curăţarea restului de mască urmează partea finală: crema hidratantă. Vei fi expusă la un ultim masaj minunat, iar când te vei ridica fii gata să vezi o mare surpriză: un ten nou, o nouă faţă a frumuseţii tale. Vei fi cucerită, garantat!

Durata medie a unei sedinţe de tratament este între 10 şi 30 de minute, iar tratamentul prevede o serie de sedinţe, de obicei la un interval de 1-2 săptămâni, în funcţie de problemele şi necesităţile clientei.

Rezultate: Când stratul superficial de celule moarte ale pielii este îndepărtat şi tenul rămâne curat, catifelat şi luminos, întreaga activitate a celulelor epidermei este accelerată şi sinteza de colagen creste.

Puteţi încerca tratementul cu microdermabraziune la Blossom Salon

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.