Moda 2013, tendinţe impresionante şi ţinute expresive

Faschion 2013Culori delicioase şi imprimeuri florale creative în cele mai noi tendinţe ale sezonului de vara 2012! Aşteaptă-te la ţinute şi accesorii imprevizibile în unul din cele mai autentice sezoane de până acum. Începând cu rochii 2012 şi pantofi cu toc şi continuând cu fuste impresionante şi bluze colorate, în această vară toate tendinţele originale sunt explorate în toate modalităţile de către femei din toată lumea. Exprimă-te liber şi pune-te la curent cu cele mai noi idei pe site-ul StyleAndTheCity.ro, ghidul tău online pentru modă şi frumuseţe.

Rochii de seară pentru o fashionistă autentică
Dacă eşti în cautare de ţinute 2012 noi şi pline de inspiraţie, atunci trebuie să te pui la curent cu ultimele tendinţe în modă în materie de rochii de seară. Look-ul tău va fi îmbunătăţit cu suuces cu rochii în culori aprinse precum roşu căpşună, verde lime şi portocaliu piersica, care îţi vor oferi o strălucire naturală. Cel mai des rochiile de seară pot avea elemente florale aplicate în cadrul designului pentru a-ţi oferi un aspect elegant şi original oriunde ai fi. StyleAndTheCity te ajută să iei cele mai bune decizii luând în considerare linia taliei, culoarea pielii şi tipul de personalitate.

Fuste elegante şi topuri chic pentru o divă activă
Este cunoscut faptul că toate femeile din lume simt nevoia de a diverisifica ţinutele de zi şi de seară pentru a sărbători simţurile lor creative şi naturale de zi cu zi. Îmbraşisează-ţi instinctele şi creează ţinute elegante cu fuste frumoase în designuri neaşteptate pentru picioare suple şi talie subţire. Dacă vara reprezintă sezonul fructelor coapte, atunci încearcă topuri colorate cu imprimeuri în combinaţii unice pentru un look nemaipomenit timp de 24 de ore. Află care sunt tendinţele în moda 2012 pentru a afla ce fuste şi bluze ţi se potrivesc pentru a-ţi pune în valoare un look de adevărată divă!

Pantofi senzaţionali şi accesorii strălucitoare pentru o prinţesă regală
În acest sezon, toţi pantofii de vară sunt luaţi cu asalt de tocurile înalte cu platforme şi designuri chic de genul peep toe. Bucură-te de o pereche de pantofi senzaţionali prin a-i purta cu o ţinută elegantă sau casual şi minunează-te de efectele pe care le vei provoca în jurul tâu. Nu uita să te accesorizezi cu bijuterii strălucitoare şi luminoase în nuanţe şi culori diferite pentru a surprinde un look regal în orice moment.

Fii o prinţesă şi îmbrăţişează tendinţele în moda 2013 pentru un look natural şi autentic în această vară şi vizitează www.styleandthecity.ro pentru o abordare detaliată privind moda şi frumuseţea.

Despre StyleAndTheCity.ro
StyleAndTheCity.ro, totul despre modă şi frumuseţe. Un site dedicat tuturor femeilor a cărui misiune este de a le ajuta pe femei să-şi înfrumuseţeze atât imaginea exterioară cît şi cea interioară, cu scopul ca acestea să se privească şi să fie privite, într-o lumină cât mai pozitivă.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.